Volkswagen Motorsport potvrdil jezdce na příští sezónu

U mistrovského Volkswagenu nedochází k žádné změně co se týče jezdecké sestavy.

U mistrovského Volkswagenu nedochází k žádné změně co se týče jezdecké sestavy. I příští rok za něj tedy pojedou Ogier, Latvala a Mikkelsen.

Není to žádné překvapení, i když se vědělo o velkém zájmu týmu Hyundai o Sebastiena Ogiera. I ten však logicky pokračuje tam, kde se mu daří. Loni získal titul a i letos k němu má velmi blízko.

"V současné době máme tři nejlepší jezdce na světě," uvedl šéf týmu Jost Capito. "Návaznost je velmi důležitá věc v rámci úspěchu,a tak jsem rád, že pokračujeme ve spolupráci s Ogierem, Latvalou i Mikkelsenem. Spolu s jejich spolujezdci jsou nedílnou součástí týmu a jsem si jist, že v dalších letech dosáhneme dalších úspěchů."

Ogier: "Prodloužení smlouvy u Volkswagenu je zcela logickým krokem. Nejlepší tým s nejlepším vozem – není jediný důvod cokoliv měnit. Jsem velmi rád, že můžeme pokračovat v támu, kde se cítíme tak dobře a se kterým jsme dosáhli největších úspěchů."

Latvala: "Jsem potěšen, že spolu s Mikkou budeme u Volkswagenu pokračovat i v budoucnosti. Jezdit v nejlepším týmu s nejlepším vozem, co víc si přát. Ve Volskwagenu mám vše, co potřebuji pro boj o vítězství a o titul. Jsem velmi rád, že tým nám věří i nadále."

Mikkelsen: "Jezdit po boku Sebastiena a Jari-Mattiho ve Volkswagenu i v roce 2015 je pro nás ta nejlepší příležitost. Můžeme se tak od nejlepších stále učit a přitom s nimi porovnávat časy ve stejném voze. Za poslední dva roky jsme udělali velký pokrok a jsem si jist, že se budeme zlepšovat i nadále."

Mimochodem, za Volkswagen mluví jasně statistiky. Ze 24 soutěžích za poslední dva roky získal 20 vítězství a 38x stál na někdo z týmu na stupních vítězů. Opravdu tak není důvod něco měnit.

Komentářů celkem: 2
23. 10. 2014 11:201
0 0
V poslední větě drobná chybka (2x na). Jsem rad, že JML jede dal u VW. Paráda.
23. 10. 2014 13:262
0 0
Jinými slovy, pořád stejná nuda a pořád minimálně doubly z většiny soutěží. Takovej odchod třeba Latvali by to pěkně udělal zajímavý. Ale upřímně, kdo čekal něco jiného. Tak aspoň se můžeme těšit, že už to ani zdaleka nebude one man show.smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!