26. 10. 2014 19:51 − 2055× − 0

Sedmý ročník Rally Ice Tour pomalinku klepe na dveře

Domácí rallyová sezóna je u konce, mistrovské tituly jsou rozdány a před námi je již pouze pár volných či exhibičních závodů.

Domácí rallyová sezóna je u konce, mistrovské tituly jsou rozdány a před námi je již pouze pár volných či exhibičních závodů a poté poměrně dlouhé české závodnické prázdniny. Na dobu závodního klidu se ale v této době pilně připravují pořadatelé tradiční hokejové exhibice rally jezdců . Kolektiv organizátorů kolem zlínského pilota Vladimíra Barvíka totiž pracuje na přípravách sedmého ročníku populární Rally Ice Tour, kde zkříží hokejky řada zvučných jmen z oblasti rally sportu.

Kresta, Jakeš, Trněný, Tománek, Peták, Ernst, Vojtěch. To je pouze krátký výčet jmen, které se v minulosti na ledě zlínské arény proháněli v hokejové výstroji. Následující duel chystaný na termín přelomu ledna a února se opět ponese v duchu souboje Moravy proti Čechám. Navíc pro účastníky bude jistě pozitivní zprávou, že v témže termínu v dopoledních hodinách proběhne ve Zlíně i povinné školení jezdců před sezónou, takže mohou spojit příjemné s užitečným.


Foto: Jiří Zaňát

,, Podobně jako v předchozích letech využijeme závodní pauzu v kalendáři našeho mistráku k uspořádání tradičního hokejového setkání jezdců Rally a jejich mechaniků na zlínském zimním stadionu. Hlavním cílem akce je opět předání finančního daru a podpora někomu potřebnému , což je jistě v dnešní uspěchané době velmi pozitivní gesto," připomněl hlavní záměr uspořádání dalšího ročníku šéf organizačního výboru Vladimír Barvík.

Dalším z cílů organizátorů je samozřejmě přátelské setkání kamarádů z řad pilotů, spolujezdců, mechaniků ale třeba i pořadatelů soutěží v době závodního volna. Přestože o účast v zápase je každoročně velký zájem, nebrání se organizátoři rozšíření soupisek o nová jména. Zájemci z řad jezdců rally tedy mohou kontaktovat přímo Vladimíra Barvíka na email: vladimir.barvik@volny.cz. Při této hokejové exhibici se však nezapomíná ani na diváky, kterých si do ochozů zlínského zimáku najde vždy cestu poměrně hodně, což jistě těší nejen pořadatele, ale především samotné protagonisty zápasu.


Foto: Jan Salač

,, Ani v nadcházejícím ročníku diváci nepřijdou zkrátka, neboť na ně čeká tradiční bohatá tombola, soutěže a další doprovodný program, který se snažíme pro letošek ještě rozšířit. Navíc jeden z výherců tomboly si užije hlavní cenu v podobě svezení v závodním voze na místě spolujezdce při jedné z vybraných akcí ANVEL Racing Teamu," láká s předstihem fanoušky rally, ale třeba i hokeje Vladimír Barvík. Navíc se dá očekávat, že po loňské účasti Olgy Lounové se na VII. Rally Ice Tour 2015 objeví nějaké další zajímavé jméno ze světa šoubyznysu v podobě VIP hosta. Pořadatelé tudíž věří, že na zimáku se sejde opět slušná divácká kulisa a atmosféra bude ještě o něco bouřlivější než v předchozím ročníku.

Termín akce stejně jako další podstatné a aktuální informace Vám přineseme v další tiskové zprávě.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!