Pozvánka na autogramiádu Historie české rally

Kupte si knihu za výhodnou cenu a nechejte si ji podepsat autorem a legendami českého rallysportu!

Vychází kniha, na kterou se dlouho čekalo: Historie české rally. Napsal ji Michal Forst, autor úspěšného titulu 40 let historie Barum rally Zlín (2010). Motorsport revue společně s Michalem Forstem, nakladatelstvím CPress a Malostranskou besedou zvou příznivce motorsportu na autogramiádu, která se bude konat v pondělí 3. listopadu 2014 od 15 hodin ve druhém patře Malostranské besedy. Knihu si lze na místě exkluzivně zakoupit za 300 Kč (plná cena 400 Kč).

Co mohou čtenáři od nové publikace o české scéně rally očekávat? „Mým záměrem bylo nabídnout nové generaci fanoušků české rally zajímavou možnost srovnání tváře současného rallysportu s obrazem doby, kdy se nejezdilo tak rychle jako na prahu třetího tisíciletí, ale jezdci se na trať před sebou dívali bočním okénkem a diváci jim přitom hleděli do očí,“ říká Michal Forst v úvodu své knihy, a dodává: „Časů, kdy se v noci nechodilo spát, lítalo se z jedné rychlostní zkoušky na druhou a ve vracečce pod malenovickým hradem, v Kokořínském dole anebo třeba na šumavském Korábu vládla nespoutaná atmosféra, oslavující krásu rallysportu.“

Přijďte si do Malostranské besedy takové časy připomenout krásnou knihou a setkáním s legendami našeho rallysportu, přímými aktéry Historie české rally, kteří vám své fotografie v knize rovnou podepíší. Setkání bude moderovat Vladimír Dolejš.

Foto: Archiv Barum Czech Rally Zlín

Komentářů celkem: 1
31. 10. 2014 17:021
0 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!