Hyundai dokončil rallye ve Španělsku se všemi třemi vozy

Další cenná data se podařilo nasbírat týmu Hyundai Shell World během předposledního podniku sezóny WRC.

Další cenná data se podařilo nasbírat týmu Hyundai Shell World během předposledního podniku sezóny WRC. Dani Sordo a Thierry Neuville dokončili náročnou rallye na pátém resp. šestém místě. Třetí jezdec týmu Novozélanďan Hayden Paddon dojel desátý.

Dani Sordo měl velkou podporu domácích fanoušků, a i proto zaznamenal již potřetí v řadě umístění v nejlepší pětce. „Předvedli jsme solidní výkon. Máme spoustu důležitých poznatků o chování vozu na nestabilním povrchu, což se nám bude hodit do další sezóny. Rád bych také poděkoval fanouškům, kteří vytvořili skvělé podmínky,“ uvedl Dani Sordo.

Týmový šéf Michel Nandan poznamenal: „Během víkendu jsme se toho hodně dozvěděli o našem potenciálu v daných podmínkách. Musíme zapracovat na větší stabilitě vozů, máme k tomu spoustu dat, která by nám měla pomoci. Nyní je čas připravit se na poslední podnik sezóny.“

Na týmy nyní čeká poslední rallye letošního seriálu mistrovství světa. Od 13. do 16. listopadu se sejdou ve Walesu na Rallye Velké Británie.

Komentářů celkem: 1
30. 10. 2014 11:56
0 0
Hyundai udělal v rekordně krátkém čase neskutečný kus práce. Rozhodně velké a nanejvýš vítané oživení šampionátu. Ať se daří i nadále naplňovat cíle a záměry firmy i týmu!smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!