2. 12. 2014 17:21 − 1888× − 0

Hladík, Častoral a Paraple na Setkání mistrů

Tým Jiřího Hladíka zakončil úspěšnou sezónu v Sosnové u České Lípy na tradičním Setkání mistrů.

Tým Jiřího Hladíka zakončil úspěšnou sezónu v Sosnové u České Lípy na tradičním Setkání mistrů.

Letošní Setkání mistrů opět probíhalo ve velice přátelské atmosféře a ve vašem týmu byl přítomen i rallycrossový multišampión Roman Častoral, jak vůbec tento nápad vznikl?

Nebylo to nic složitého. Krátce před akcí mi Roman volal, že letos v Sosnové závodit nebude, tak jsem mu nabídl možnost svezení s naším autem. Měl jsem sice trošku obavu, ale uklidňoval jsem se tím, že Roman zná místní okruh, jako málokdo, tak by se nemělo nic stát. Hlavním impulzem k této neobvyklé nabídce bylo to, že nemohl startovat další účastník projektu DRIVE TO HELP Martin Vlček s Fabií S 2000 a my se každoročně snažíme vozíčkářům z Centra Paraple zážitek ještě nějak vylepšit. Myslím si, že letos to pro ně opět životní zážitek byl – vždyť kluky svezl i legendární Igor Drotár ve Fabii WRC.

Kolik vozíčkářů vlastně do Sosnové přijelo?

V sobotu přijeli tři a všichni s doprovodem. Bylo nám ctí, z Centra Paraple přivítat i manažerku pro vnější vztahy paní Vendulu Kodetovou, která také usedla do závodního vozu. Vozili jsme i naše partnery a jezdili ve všech čtyřech blocích. Musím říct, že já, ani Roman jsme se nezastavili. Zničili jsme osm pneumatik a auto dostalo zabrat tak, že se z bloku motoru vytrhl šroub držáku vodícího ložiska poloosy a bohužel nebylo možné nastoupit do nedělního závodu. Bylo nám to velice líto, ale bohužel tak to někdy chodí. Rozhodně nám to nepokazilo dojem z letošní výtečné sezóny.

A jaké jsou tedy plány na sezónu příští?

V tomto ohledu zatím ještě není jasno. Jasné je to, že pojedeme s Ondrou a se stávajícím vozem a pokud pojedeme historiky, tak ne u nás. Víc zatím prozrazovat nemůžeme – nic ještě není definitivně rozhodnuto, ani podepsáno.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!