8. 12. 2014 20:15 − 4296× − 0

Prosincová soutěž o kalendář Škoda 2015

Díky spolupráci se Škodateamem Vám opět přinášíme možnost vyhrát kalendář, na kterém naleznete samé krásné škodovky.

Díky dobré spolupráci se Škodateamem Vám opět přinášíme možnost vyhrát nástěnný kalendář, na kterém naleznete samé krásné škodovky. A také krásnou dívku, letos ještě vylepšila krásné vozy, letos Pavlínu Karáskovou. V kalendáři pro příští rok můžete nalézt Škodu 130 RS, se kterým v roce 1981 bojovala posádka Vojtěch – Enge a druhý vůz posádky Martinovský – Michl – Vaníček. V květnu otočíte na stránku, kde objevíte vůz Škoda 110L Rallye v původním nálezovém stavu po rakouském jezdci Hans-Peter Krakhoferovi. Předokolky v kalendáři zastupují dva vozy Škoda Favorit – posádky Tesař – Ondroušek a ještě jeden favorit, který je předmětem naší soutěžní otázky.

Soutěžní otázka:

Proč byl závodní favorit dánské posádky z kalendáře růžový?

Možné odpovědi:

a) jezdila v něm dámská posádka
b) řidič se spolujezdcem byli gayové
c) aby si ho všimli sponzoři

Správné odpovědi zašlete do úterní půlnoci 9. prosince 2014 na mailovou adresu erman@skodateam.cz a nezapomeňte uvést své jméno a adresu. Do předmětu uveďte "Soutěž o kalendář Škoda 2015". Kdo nechce čekat až do vyhlášení výherců a chce mít jistotu, že kalendář dostane, tak si ho samozřejmě může objednat na adrese www.skodateam.cz za lidových 190 Kč. Již klasikou od Škodateamu je velký formát A2+, tedy 630 x 480 mm! Škodateam posílá kalendáře v kvalitních obalech, což je záruka krásného kalendáře i po zpracování poštou.

Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí a zveřejněni na eWRC.cz. Taktéž je budeme informovat emailem. Hodně štěstí!

Odkaz na nákup kalendáře

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!