Fiesta R1-Cup + MDC = rallye závody Sosnová!

Nejlevnější závodění na Autodromu Sosnová a pět speciálů Fiesta 1.6R1, to je seriál závodů MogulDrivingCup 2014/15 .

Trať namotaná pokaždé jinak na Autodromu SOSNOVÁ + pět závodních speciálů FORD FIESTA 1.6R1 = spojení pro období Prosinec 2014 – Březen 2015. Celkem 4 závody pro všechny fandy rallye (nebo rallycross J ) závodění. Tyto akce jsou otevřeny pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet závodní speciály na bezpečném autodromu a nejsou „licencovaní závodníci“. Nabízíme Vám možnost startovat v seriálu Mogul Driving Cup 2014/15 se speciály Ford Fiesta 1.6R1. Zájemci se mohou přihlásit na jednotlivé podniky, nebo na celý 4 dílný seriál.

Informace o kompletním seriálu Mogul Driving Cup, včetně přihlášek, mapy tratě pro první závod, atd., jsou zveřejněny na webu Autodromu Sosnová. Zde jen doplnění pro zájemce o start se speciálem Ford Fiesta 1.6R1. Jedná se o volný podnik ve stylu rallye (jezdec-spolujezdec), na uzavřené okruhové trati, která obsahuje asfaltové i šotolinové části, délka jedné RZ je cca 4,6km. Jezdec absolvuje dvě tréninkové jízdy a poté 3-4 závodní jízdy (RZ). Jezdec ani spolujezdec nepotřebuje žádnou závodní licenci. Startovné je 1.500Kč. Uzávěrka přihlášek pro jednotlivé akce je vždy týden před startem. Pro daný závod si můžete rezervovat speciál Fiesta 1.6R1 jen pro sebe, nebo je možnost na jednom speciálu vystřídat i dva jezdce (dvě posádky). Samozřejmě, že každý jezdec jede na své startovní číslo a své vlastní výsledky. Cena za pronájem pak může být ještě nižší. Speciály Ford Fiesta 1.6R1 zde startují ve třídě Speciály do 1600ccm.

Kalendář akcí: 20.12 2014, 17.1 + 14.2 + 7.3 2015

Pronájem vždy zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, benzín + kompletní náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu /slick-medium-wet.

Plocha pro reklamu: Důležitou informací pro každou posádku je, že má k dispozici na závodním speciálu cca 50% plochy na vlastní reklamu (celkem 7 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery. Přesné informace o reklamních plochách a jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Cena nezahrnuje: startovné, zapůjčení kombinézy a helmy /je možné dodat/ !

Cena za pronájem Ford Fiesta 1.6R1 je 15.800Kč, nebo jen 10.800Kč při střídání 2 jezdců. Kompletní informace o podmínkách a cenách pronájmu na jednotlivé akce Vám budou sděleny na vyžádání. Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte také na webu www.FiestaCup.cz. Případné dotazy nebo přihlášky zasílejte na email artfordsport@email.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!