Čert, Mikuláš, Fulda a Hájek křtili kalendář

V radotínském KartCentru se za účasti mnoha špičkových automobilových závodníků křtil kalendář Petra Fulína a Ctirada Hájka.

Hájek Rally team už tradičně končí sezonu vydáním kalendáře. V loňském roce světlo světa spatřilo dílko, v němž hlavní roli hrály Kadetty se sličnými dívkami v nejrůznějších situacích. V letošním roce úzká spolupráce okruhového šampiona Petra Fulína a Ctirada Hájka vyústila ve vydání dalšího motorsport kalendáře, který má však poněkud tradičnější podobu a na fotografiích Petra Frýby mapuje úspěšnou sezonu Petra Fulína na okruzích i v rally v roce 2014.

Kompletní fotogalerie ze slavnostního křtu


Foto: Petr Frýba

Nebyl by to správný motorsport kalendář, na kterém spolupracuje Ctirad Hájek, aby byl vydán bez velkolepého křtu. Radotínské KartCentrum opět poskytlo zázemí více než dvěma stovkám pozvaných hostů, mezi nimiž byli dobří přátelé Petra Fulína a Ctirada Hájka a samozřejmě také známí soutěžní i okruhoví závodníci. Křestním otcem kalendáře 2015 Petra Fulína a Ctirada Hájka se stali Břetislav a Tomáš Enge, kterým zdatně sekundoval známý sexuolog a bavič MUDr. Radim Uzel.


Foto: Petr Frýba

Mezi pozvanými hosty jsme mohli mimo jiné vidět Tomáše Engeho, Michala Vorbu, Josefa Krále, Václava Arazima i Juldu Gála, Vojtu Štajfa, Miroslava Janotu, Karla Trněného, Míru Tarabuse, Leo Pavlíka, Karla Jirátka a další známé tváře motoristického sportu České republiky, které bychom ještě dlouho vyjmenovávali, kdybychom nechtěli na některého z nich zapomenout. Dobrá atmosféra a zábava, to byl hlavní cíl tohoto setkání, které Ctirad Hájek se svým týmem organizoval.


Foto: Petr Frýba

Součástí mikulášského křtu kalendáře Hájek Rally teamu a Petra Fulína byl i týmový motokárový závod, kde se závodilo více než na ostří nože. A kdo, že v tomto závodě zvítězil? Byl to sportovní duch a dobrá nálada, která v KartCentru trvala až do brzkých ranních hodin.


Foto: Petr Frýba

Ctirad Hájek, majitel Hájek Rally teamu: „Letošní sezona, ve které jsme nezávodili v žádném kompletním šampionátu, je u konce. Přesto ale o nás bylo během roku slyšet hlavně díky spolupráci s Petrem Fulínem, který obhájil titul šampiona v ETCC, a také jsme se dvěma vozy startovali na Rally Bohemia, na Rallylegendách v San Marinu a při Setkání mistrů v Sosnové. Rozhodně jsme se tedy nestačili nudit a z letošního roku mám skutečně upřímnou radost. Petru Fulínovi se vyplnil jeho sen a našel smysluplnou a skutečně zajímavou možnost, jak v okruhovém sportu, kterému dosud všechno věnoval, pokračovat. Mám z toho velkou radost, i přesto, že jsme měli už hodně rozběhnutý náhradní plán a to Petr Fulín a rally. Nic nám ale neuteče a v tuto chvíli je určitě lepší, že Petr bude dál pokračovat v pěkném seriálu na okruzích. I já se v příštím roce chci okruhům a Petru Fulínovi věnovat, a to je i jeden z důvodů, proč jsme vydali společný kalendář fotografií našeho společného kamaráda Petra Frýby. Věřím, že se lidem bude líbit. Není komerčně na prodej a je věnovaný našim přátelům a kamarádům. Pokud by ale některý z našich velkých fanoušků o kalendář měl zájem, může se po dohodě osobně zastavit u nás v Radotíně a my mu kalendář dáme. Tohle je už naše úplně poslední akce letošního roku, a tak je čas popřát všem našim kamarádům, partnerům a spolupracovníkům vše nejlepší do nadcházejícího roku a sezony a hodně zdraví a štěstí. Díky, že jste letos byli s námi, no a držme si palce.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!