Redakce - eWRC.cz
12. 12. 2014 12:23 − 3604× − 0

Nejlepší dárek pro chlapy je svezení v závodní buggy!

Hodnoty dárkových poukazů jsou 1.000,- Kč / 2.000,-Kč / 5.000,-Kč a jdou samozřejmě libovolně kombinovat.

Hodnoty dárkových poukazů jsou 1.000,- Kč / 2.000,-Kč / 5.000,-Kč a jdou samozřejmě libovolně kombinovat. Počet poukazů není nijak omezen. Cena za jedno kolo v plnohodnotném závodním speciálu v Sedlčanech je 500,-Kč. Poukaz bude po zaplacení doručen poštou, vytištěný na kvalitním papíru.

Objednávejte přes webový formulář na www.BuggyRent.cz nebo přímo na info@buggyrent.cz

Jaké má buggy parametry?

Je to plnohodnotný závodní speciál Kart s motorem Yamaha o výkonu přes 120 koní s šestirychlostní sekvenční převodovkou. Díky hmotnosti pouze 320 kg, je poměr váha/výkon na velmi dobré úrovni. Motor točí až 15000 ot/min a je to opravdu velký adrenalin.

Jaké jsou možnosti svezení?

Je jich opravdu mnoho. Začít se musí samozřejmě tréninkem, protože dostat do ruky tuto výkonnou buggy nejde hned. Dále se osvědčil systém účasti v hobby závodě a pokud už jezdec ovládá Kart a ne on jeho, může se vyrazit směle i na závod Mistrovství ČR.

Na jakých tratích jste letos jeli a na kterých umíte domluvit trénování?

V Mistrovství ČR to byly 2x Humpolec, 2x Sedlčany, Poříčí nad Sázavou, dále hobbyrallycross v Sosnové, trénování v Dolním Bousově i na všech již zmíněných tratích.

Jaké jsou termíny?

Informace ohledně možných závodů jsou pravidelně aktualizovány na internetových i facebookových stránkách. Trénování se domlouvá individuálně, dále je možnost Hobbyrallycrossů, Posledních jízd v Poříčí, Kosice Cupu a samozřejmě Kartcrossu v rámci MČR Autokrosu.

Co je v ceně?

Cena obsahuje vše, kromě startovného. Prostě přijdete sednete a jezdíte, mechanik se o vše postará. Helma a rukavice jsou samozřejmostí, žádné příplatky za palivo a podobné skryté nesmysly.

Reference?

Nejlepší doporučení jsou spokojení jezdci, kteří se letos svezli několikrát, tudíž je to opravdu chytlo. Nejlepším příkladem je Martin R., který si nejprve zatrénoval, naučil se jezdit, pak vybojoval třetí místo v hobby, 2x úspěšně bojoval v MČR a nakonec si objednal u výrobce nového karta… Svého karta si pořídil i Martin Hudec jezdec MS v Rallye, kterého to opravdu nadchlo. Takže opatrně, je to silně návykové.

Výsledky?

Buggy je vždy nachystaná v perfektní kondici a top nastavení – nejlepším důkazem je vítězství v Sedlčanském závodě Mistrovství ČR, takže je to opravdu jen o jezdci.

Něco na závěr?

Chtěl bych poděkovat webu eWRC, že skvěle prezentuje automobilový motorsport, který doufejme se bude i nadále rozvíjet.

Kontakt: Vlastimil Burian – tel. 724/217186
web: www.BuggyRent.cz
email: info@buggyrent.cz
facebook: https://www.facebook.com/buggyrent

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!