Fiesta R1-Cup: Back to rally nr.1

Pro sezónu 2015 je v plánu větší návrat na české rallyové tratě a to jak v rámci nové RallySprintSérie tak i v rámci ČMPR .

Sezóna 2015 byla v podání Fiesta R1-Cupu spíše „okruhová“. Všech pět speciálů startovalo na českých i evropských okruzích v rámci Carbonia Cupu, kde obsadily Fiesty kompletní stupně vítězů. K tomu se přidaly také starty v rámci Slovenského okruhového poháru, kde Fiesta získala 3.místo v celkové klasifikaci třídy do 1600ccm. V rámci rallye se pak jednalo jen o „občasné“ starty. Pro sezónu 2015 je v plánu větší návrat na české rallyové tratě a to jak v rámci nové RallySprintSérie(RSS) tak i v rámci ČMPR 2015. Podmínky a plány pro RSS jsou v plné přípravě a již jsou předběžně uzavřeny dohody se dvěma posádkami. Pro seriál Českomoravský Pohár v Rally 2015 je v plánu start na pěti akcích v rámci Divize A2-do 1600ccm. Zájemci se mohou přihlásit na jednotlivé podniky, nebo na celý 5 dílný seriál FiestaR1-Cup, kde mohou získat zajímavé zvýhodnění.

Informace o kompletním Českomoravském Poháru 2015 (dále jen ČMPR ) budou k dispozici v nejbližších dnech. Přehled a kalendář jednotlivých akcí bude oznámen až s ohledem na kalendáře MČR. Seriál ČMPR 2015 připravuje celkem 6-7 podniků. Základem budou opět již klasické akce – Radouňská rallye, Rallye Železné Hory, Rallye Hořovice, Rallye Orlické Hory a Rallye České Středohoří. Seriál Fiesta R1-Cup bude startovat na 5 akcích. Speciály Ford Fiesta 1.6R1 prošly v sezoně 2014 základní technickou změnou. Motory s obsahem 1278ccm a výkonem 98Ps byly nahrazeny novými motory s obsahem 1598ccm a výkonem 140Ps. Při porovnání výsledků z akcí 2013-14 došlo ke zrychlení o 2,5s na jeden kilometr a Fiesta R1 se tak posunula nejen do třídy A2, ale také ve své konkurence schopnosti. Důkazem toho je i výsledek posádky Mareš-Granec, která startovala s Fiestou 1.6R1 na Rallye Železné Hory 2014 a která zde až do předposlední erzety držela výborné 3.místo ve třídě z celkem 17 startujících. ARTFordSPORT Plzeň nabízí zájemcům pronájem speciálu Ford Fiesta R1 all-inclusive na celou sezónu. Zajištění soutěže vždy zahrnuje kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, benzín+kompletní náplně, nastavení bezpečnostních prvků–sedačka+pásy,komplet pneu TOYO-Michelin/slick-medium-wet.

Důležitou informací je, že každá posádka má k dispozici na závodním speciálu cca 50% plochy na vlastní reklamu (celkem 9 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery. Přesné informace o reklamních plochách, jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Pokud by jste měli zájem o vyzkoušení speciálu Ford Fiesta R1 před ostrým závodem, jsou k dispozici dvě varianty. ARTFordSPORT Plzeň pro Vás je schopen připravit samostatný test o délce cca 20km (Plzeňsko), nebo se můžete účastnit přímo závodní akce MogulDriving na Autodromu Sosnová v termínech 17.1 + 14.2 + 7.3 2015. Zde si přímo na závodní trati vyzkoušíte, jak nové motory 1.6TiVCT dokáží ve Fiestách fungovat.

Základní informací pro všechny zájemce je cena za pronájem speciálu Ford Fiesta 1.6R1. Finální cena pro jednu akci je 21.500Kč+dph. A POZOR speciální nabídka pro všechny zájemce o start v rámci ČMPR 2015. V případě, že budete startovat na 4 akcích, pojedete pátou akci seriálu ZDARMA – získáte tak slevu 25% !! Bližší podmínky této nabídky získáte na základě Vašeho dotazu. Kompletní informace o podmínkách a cenách pronájmu na jednotlivé závody sezóny 2015 Vám budou sděleny na vyžádání. Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte také na webu www.FiestaCup.cz. Případné dotazy nebo přihlášky zasílejte na email: info@fiestacup.cz.

Komentářů celkem: 1
16. 12. 2014 13:121
0 0
Na začátku má být asi 2014 a pokud je 1 z 5 akcí zdarma, není to 25%. To by musela být zdarma 1 z 4
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!