16. 12. 2014 20:53 − 1370× − 0

Paddon zůstává pro příští sezónu WRC v týmu Hyundai

Novozélandský jezdec Haydon Paddon bude i v příští sezóně šampionátu WRC součástí týmu Hyundai Shell World Rally.

Novozélandský jezdec Haydon Paddon bude i v příští sezóně světového šampionátu WRC součástí týmu Hyundai Shell World Rally. Sedmadvacetiletý pilot společně se spolujezdcem Johnem Kennardem podepsali s týmem smlouvu minimálně na devět soutěží seriálu WRC.

„Jsem nadšený z toho, že mohu pokračovat v práci s Hyundai Motorsport,“ uvedl Paddon. „V letošní sezóně se nám podařilo nastavit dobré podmínky spolupráce v rámci celého týmu a doufám, že se nám podaří navázat na slušné výsledky i v následujícím roce.“ Kiwi tým, jak je v rámci Hyundai novozélandské posádce přezdíváno, zaznamenal v sezóně 2014 několik velmi dobrých výsledků. V Rally Austrálie skončil na šestém místě a ve Španělsku to bylo dokonce umístění na „bedně“.

Podobnou radost mají také v týmu. „Jsem rád, že Hayden zůstává součástí našeho týmu i pro příští rok a že se dokonce zúčastní ještě více akcí. Má za sebou skvělou první sezónu v seriálu WRC a několik velmi slušných výsledků. Jsme rádi, že můžeme podporovat jeho další kariéru a těšíme se na nadcházející sezónu," řekl šéf týmu Michel Nandan. Ocenil i jeho přínos na vývoji speciálu Hyundai i20 WRC, že je schopen poskytovat vynikající zpětnou vazbu technikům.

Více informací o Hyundai Motorsport naleznete na: motorsport.hyundai.com

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!