Redakce - eWRC.cz
20. 12. 2014 10:51 − 3432× − 0

Vánoční soutěž o nástěnný kalendář MK-Racing 2015

Soutěžte o 3 kusy krásných a praktických nástěnných plánovacích kalendářů na rok 2015.

eWRC.cz ve spolupráci s firmou MK-RACING, výhradním distributorem přileb STILO a závodních pneumatik HANKOOK v České a Slovenské republice, vyhlašuje vánoční soutěž o 3ks krásných a praktických nástěnných plánovacích kalendářů na rok 2015. Premiérová limitovaná edice kalendářů MK-RACING vznikla za podpory právě značek STILO a HANKOOK a zachycuje tak úspěšné momenty týmů a jezdců spoléhajících se na bezpečnost přileb STILO nebo spolehlivost závodních pneumatik HANKOOK napříč spektrem automobilových disciplín. V kalendáři tak najdete krásné autorizované záběry Peugeotu 2008 DKR, Citroënu C-Elysée WTCC, Audi R8 LMS Ultra, Mercedesu AMG C-Coupé DTM, Citroënu DS3 WRC, Dallary/Mecachrome GP2/11, BMW M4 DTM, Volkswagenu Polo R WRC, Dallary F312, Fordu Fiesta S2000, Ferrari 458 Italia GT a MINI ALL4 Racing. Na rozdíl od většiny obdobných kalendářů na trhu je však kalendář MK-RACING 2015 koncipován jako praktický plánovací kalendář s dobrým přehledem o předcházejícím a následujícím období a s možností zápisu drobných poznámek či schůzek a měl by tak být nejen ozdobou Vaší zdi, ale i ideálním pomocníkem do Vaší kanceláře, pracovny nebo dílny. Kalendář je vytištěn ve špičkové kvalitě ve formátu A3+ (310x440mm) a ve svém internetovém obchodě www.zavodniauta.cz jej firma MK-RACING prodává za velmi rozumnou cenu 149,- Kč. První tři soutěžící, kteří správně odpoví na následující otázku obdrží kalendář zdarma.

Soutěžní otázka:
Na jaké pozici skončil v roce 2014 v celkovém hodnocení Production Cupu FIA ERC (Mistrovství Evropy produkčních vozů) se svým Mitsubishi Lancer EVO IX R4 český jezdec Martin Hudec, startující na asfaltových pneumatikách HANKOOK VENTUS Z205?

Odpověď na soutěžní otázku, společně s kontaktní adresou, posílejte na emailovou adresu eshop@zavodniauta.cz. Do předmětu uveďte "Soutěž EWRC".

Správné odpovědi a samozřejmě jména výherců s termíny doručení správných odpovědí vyhlásíme 29.prosince 2014 na stránkách eWRC.cz a na facebookovém profilu "mk-racing.cz" (www.facebook.com/mkracingcz).

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!