16. 1. 2015 18:50 − 2656× − 0

AmaterRallye chystá návrat „domů“

V sobotu 24. ledna 2015 je na pořadu čtvrtý závod VII. ročníku AR 2014/2015.

V sobotu 24. ledna 2015 je na pořadu čtvrtý závod VII. ročníku AR 2014/2015. Čím je právě tento závod významný? Samozřejmě tím, že se jede na Božím Daru. Nebude to však s běžkami v Krušných horách, ale s vozy různých specifikací ve známém areálu bývalého vojenského letiště v Milovicích. Přestože tento areál ve druhé polovině 20. století zrovna božím darem nebyl, v současnosti lze konstatovat, že pro jezdce AR v současné době tímto darem je. Pořadatel i jezdci využívají členitost terénu i různorodost povrchů – asfalt různé kvality na 96% trati, 2% panelů a 2% šotoliny – to je nabídka právě pro tento areál specifická. Proto byla maximální snaha pořadatele soutěže vyjednat možnost návratu „domů“ do Milovic. Snaha byla korunována úspěchem. Návrat s sebou ale nese jednu menší nepříjemnost. Areál má zatím stále statut stavby. Proto bude značně omezen pohyb diváků a dalších „nezúčastněných“ v okolí trati a depa. Bude zřízeno pouze jedno divácké místo. Pořadatel úpěnlivě žádá všechny výše zmíněné skupiny návštěvníků o omezení pohybu mimo vyznačené prostory a důsledné dodržování pokynů všech funkcionářů.

Start závodu je plánován na 24.1.2015 v 9:30 hodin, ukončení očekáváme týž den okolo 17:00 hodin. Servisní parkoviště se otevře 23.1.2015 v 17:00. Pro lepší orientaci přikládáme předběžný plánek trati a servisu. Podrobnější informace včetně zvláštního ustanovení pro tento závod naleznete na stránkách www.amaterrallye.cz.

Pořadatelé zvou všechny slušné zájemce o účast i fanoušky rally na sobotu 24.1.2014, a věří, že jim slušným chováním a dodržováním pravidel i pokynů pomohou vytvořit neopakovatelnou atmosféru této specifické soutěže, a zároveň i podporu pro další úspěšná jednání s majiteli objektu, aby mohla mít AmaterRallye svůj domov v Milovicích i nadále.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!