Zuzana Eliášová - eWRC.cz
5. 2. 2015 10:08 − 3852× − 0

VI. Testovací RZ Žiželice 2015

Letošní první jarní setkání s rally proběhne po roční pauze pošesté v sobotu 28. 3 v Žiželicích při Testovací RZ.

Letošní první jarní setkání s rally proběhne po roční pauze pošesté v Žiželicích při Testovací RZ. V sobotu 28. 3. se ve středočeské obci opět sjedou rallyoví jezdci k testování svých vozů před sezonou 2015.

Posádky mohou posílat přihlášky, které naleznou zde nebo na webu www.rdpromotion.com. Na stejné webové stránce zároveň naleznou i kompletní zvláštní ustanovení, pro diváky jsou zde důležité bezpečnostní pokyny při sledování rally.

Formát Testování zůstává i při šestém ročníku stejný – pojede se jeden úsek v obou směrech. V šestém ročníku navážeme na trať, která byla plánována na ročník 2014. Je tedy delší o několik set metrů. Pro posádky jsme navíc připravili prostor, kde bude možnost zahřívat pneumatiky. Servisní zóna bude situována na půdě partnera Testování firmy Crocodille.

Ředitelství a tiskové oddělení Testovací RZ Žiželice bude umístěno v rekonstruovaném Kulturním domě v Žiželicích, přímo v centru obce, kde soutěžící i diváci budou mít zároveň možnost občerstvení. Diváci si samozřejmě mohou podél tratě vybrat z několika míst, která jsou určena právě pro ně, odkud budou pozorovat samotné testování rallyových vozů. Divácké místo „u hřbitova“ navíc nabídne příjemný bonus v podobě občerstvení.

Odkaz na online přihlášku:

https://docs.google.com/forms/d/1CAJLIrwSM0t2P7Zy_vwxsii_rpEJAUaiDoFw7zGpR3s/viewform

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!