14. 2. 2015 19:57 − 3220× − 0

Special Rally Simulator přichází na scénu

Tento netradiční rally simulátor se snaží specifickou formou napodobit pocit, který jinak zažijete pouze při skutečném závodění.

Tento netradiční rally simulátor se snaží specifickou formou napodobit pocit, který jinak zažijete pouze při skutečném závodění. Co nejreálnější zážitek umocňuje výborný volant Logitech G27 s řadící pákou a třemi pedály. Místo předního skla je umístěna matnice, na kterou je promítán obraz, všechno to je navíc vsazeno do karoserie legendárního vozu Škoda 130 RS, nemělo by však zůstat pouze u toho vozu. V plánu je stavba dalších vozů, mezi nimi například i vozu Audi Quattro S1. Mimo to je simulátor v neustálém vývoji a snažíme se jej stále zdokonalovat.

Premiéra simulátoru vozu Škoda 130 RS proběhla na nedávném amatérském závodě Ve stopě Valašské zimy, kde si zájemci mohli tento simulátor zdarma vyzkoušet, mezi zkušebními jezdci se objevil i sám ředitel závodu Antonín Cekota, který nejprve simulátoru nemohl přijít na chuť, ale postupem času si jej oblíbil víc a víc, stejně jako valná většina ostatních, kteří obdivovali jak krásu samotného simulátoru, tak i pocit sedět přímo v něm.

Nabízíme vám možnost pronájmu simulátoru na vaše akce i s možností 3D zobrazení!

Pro bližší informace nás kontaktujte na:

E-mail: jiri.pohlidal@montage24.cz

Mobil: 603 491 467

Facebook: https://www.facebook.com/specialrallysimulator

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!