16. 2. 2015 11:50 − 4192× − 1

Opel C&S a XTG motorsport připravují Opel Adam Cup

Na autodromu v Sosnové se závodníkům a novinářům prezentoval nový projekt Opel Adam Cupu před startem v sezoně 2015.

  • XTG motorsport a Opel C&S se spojily v projektu Opel Motorsport
  • Dostupné závodění na kvalitní technice především pro mladé jezdce
  • Už letos by tuzemskou rallyovou scénu měl obohatit značkový pohár Opel ADAM Cup! Opel koncem roku 2012 oznámil návrat do motoristického sportu, a tak se v Německu a ve Francii v sezoně 2013 „rozjely“ značkové rallyové poháry s vozy ADAM Cup a ADAM R2. Nyní se díky partnerství tuzemského zastoupení značky Opel a zkušené stáje XTG motorsport v projektu Opel motorsport reálně rýsuje uvedení tuzemského poháru jednodenních rallysprintů Opel ADAM Cup!

    „Opel má sport v genech: DTM, rally, okruhy, formule – tam všude vozy Opel zanechaly nesmazatelnou stopu. Velmi se nám tedy líbí myšlenka návratu značky Opel do automobilových soutěží i v ČR a SR a plně podporujeme stáj XTG motorsport při přípravě poháru ADAM Rally Cup,“ prohlásil Pavel Šilha, generální ředitel českého a slovenského zastoupení automobilky Opel během předváděcích jízd pro zájemce o účast v poháru Opel ADAM Cup na Autodromu Sosnová.

    „Našim cílem je zpřístupnění automobilových soutěží mladým závodníkům, pro které tento typ závodění v našem šampionátu chybí. ADAM Cup se skvěle rozjel v Německu i ve Francii a myslím si, že naše rallyová líheň si dostupné závodění s kvalitní technikou zaslouží,“ říká Zdeněk Pekárek, jednatel stáje XTG motorsport.

    Nejbližší velkou akcí, kde se Opel C&S a XTG motorsport jako partneři v projektu Opel Motorsport představí, bude dubnová Valašská Rally (10. 4. 2015).

    Kontakty: XTG motorsport: Zdeněk Pekárek zdenek.pekarek@opel-motorsport.cz 608 976 661

    Komentářů celkem: 1
    16. 2. 2015 21:221
    0 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!