Redakce - eWRC.cz
17. 2. 2015 10:00 − 2348× − 0

VI. eWRC Rally 1.3.2015 v Praga Aréně

Šestý ročník závodu mistrů volantu rally na motokárách se uskuteční v neděli 1. března 2015 v Praga Aréně v Praze.

Již šestý ročník eWRC Rally, tedy dvouhodinový, týmový závod soutěžních jezdců rally se uskuteční v neděli 1. března 2015 v pražských Horních Počernicích v nové Praga Kart Aréně. Závod je určen licencovaným jezdcům rally a jeho kapacita je omezena počtem deseti týmů. Pro velký zájem o účast v závodě jsme v letošním roce určili, že týmy budou šestičlenné. Očekáváme účast předních soutěžních jezdců, ale přihlásit se může kdokoliv ze startovního pole, kdo vlastní soutěžní licenci. Budeme rádi, když se přihlásíte hned jako celý tým.

Po zkušenosti z předchozích ročníků, kdy se na poslední chvíli někteří účastníci odhlásili, sestavíme i soupisku náhradníků. Termín uzávěrky přihlášek není stanoven, soupiska bude uzavřena po zaplnění. (což může být velmi brzo).

Zájemci o účast v závodě, posílejte prosím své přihlášky mail soutez@ewrc.cz, kde bude uvedeno: jméno, příjmení, číslo licence, telefonní číslo, na kterém je možné vás kontaktovat tým, ve kterém chcete závodit (ideálně posílejte soupisku celého šestičlenného týmu, případně, že se závodu chcete účastnit jako jednotlivec – přiřadíme vás do nenaplněných týmů)

Startovné do závodu činí 500,- Kč a zahrnuje účast jedné osoby v dvouhodinovém vytrvalostním závodě, účast v seznamovacích jízdách a lehké občerstvení v Praga Kart Aréně. Během celé akce vám bude k dispozici kompletní zázemí Praga Kart Arény včetně restaurace.

Harmonogram VI. eWRC Rally, 1.3.2015

  • 9:00 – 10:30 Akreditace účastníků a seznamovací jízdy
  • 10:30 – 11:00 Rozprava před závodem, losování startovních pozic
  • 11:00 – start do závodu
  • 13:00 – cíl závodu
  • 13:05 – vyhlášení výsledků, předání cen, závěr, volná rozprava mezi závodníky
  • …dále je vám Praga kart Aréna k dispozici ve volném programu.
  • Těšíme se na vaši účast. Tým eWRC.cz

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!