19. 2. 2015 18:19 − 1966× − 0

Zubatá žába pomáhá! Vydražila se za historické maximum!

Každoročně se Zubatá žába usadí v kabině kamiónu Tatry 815 Buggyra s posádkou Martina Kolomého.

Každoročně se Zubatá žába usadí v kabině kamiónu Tatry 815 Buggyra s posádkou Martina Kolomého. Po absolvování Dakaru jde do dražby a pomáhá tam, kde je to nejvíce potřeba. Letos se vydražila za rekordních 23.506 Kč!


Foto: Buggyra 2015

V rámci městského plesu města Bruntál se tradičně dostalo na dražbu oblíbeného talismanu, který absolvoval s Martinem Kolomým loňský ročník slavné rallye Dakar 2014. „Byl to velký boj! Hned od začátku se akce rozjela ve velkém a cena dosáhl a téměř dvojnásobné hodnoty loňské žáby,“ naráží na okamžik úspěšné dražby Martin Kolomý.

Zubatou žábu získal nakonec partner týmu TATRA Buggyra Racing Semir Boughattas ze společnosti IVAR CS, když jí vydražil v hodnotě 23.506 Kč. „Jsem rád, že jsem tento boj vyhrál a pomohl tak dobré věci,“ usmíval se při předání „plyšáku“ Semir.


Foto: Buggyra 2015

Částka ve výši 23.506 Kč bude rozdělena dvěma neziskovým organizacím. Spolkový dům Mariany Berlové obdrží z aukce 12.000 Kč a zbylých 11.506 Kč dostane Základní škola speciální Bruntál, která peníze využije na pomůcky pro handicapované děti. „Děkuji všem, kteří se do aukce zapojili. I letos jsme měli na Dakaru náš talisman, který je nyní ještě v našem Fat Boyi na cestě domů, a tak v této akci budeme pokračovat jistě i příští rok,“ dodal k akci Kolomý.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!