Jiří Galuška - eWRC.cz
20. 2. 2015 07:08 − 2450× − 0

Rally Stage 2015 – startujeme do rally

Sosnová, Podbrdská rally, Rally Kramolín a CzechRing – čtyři akce se speciály Ford Fiesta 1.6R1.

Startovací seriál pro mladé jezdce, nebo zábavné rally svezení pro zkušené „pardály“ – to může být pro každého rallyfandu seriál čtyř závodů v podání speciálů Ford Fiesta 1.6R1. Zájemci se mohou přihlásit na jednotlivé podniky, nebo na celý čtyř-dílný seriál RallySTAGE-FiestaCUP 2015. K dispozici bude pět speciálů Ford Fiesta 1.6R1 s výkonem 140Ps. Pro vítěze seriálu pak bude připraven start v teamu na okruhovém vytrvalostním závodě 9hodinovka LeBRNO-24.10.2015 se speciálem Audi TT-1.8Turbo.

Seriál s názvem RallySTAGE-FiestaCUP 2015 odstartuje v sobotu 28.3 2015 na akci MDC Sosnová. Následovat bude klasická soutěž ve stylu rallysprintu, která se jede pod názvem Podbrdská rally 8-9.5.2015. Centrum této akce bude již klasicky nedaleko města Nepomuk (Plzeň-jih). Třetím podnikem bude v termínu 26-27.9 2015 Rally Kramolín, která nabídne zajímavé erzety na Klatovsku. Obě tyto rally akce jsou již několik ročníků vyhlášeny zejména pro historická vozidla. Speciály FiestaCUP zde mají vypsanou samostatně hodnocenou třídu. Posledním podnikem seriálu pak bude závěrečná říjnová akce na hradeckém CzechRingu. Každá posádka tedy může absolvovat dvě zajímavé rally akce s klasickými erzetami a dvě akce na zajímavých okruhových tratích s profesionálním zabezpečením.

Pokud jste se se speciály Fiesta 1.6RCup ještě neměli možnost svézt a láká Vás možnost si tyto speciály před samotným závodem vyzkoušet, máte možnost. ARTFordSPORT Plzeň připravil na neděli 15.března 2015 od 13-16hodin první Testovací den na Autodromu Most. Můžete zde absolvovat 22, 42 nebo 65km jízd a to za cenu již od 2.490Kč.

V případě startů v RallySTAGE-FiestaCUP 2015 nabízí ARTFordSPORT Plzeň zájemcům pronájem speciálu Ford Fiesta R1 na každou z akcí vždy all-inclusive. Zajištění soutěže vždy zahrnuje kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, benzín+kompletní náplně, nastavení bezpečnostních prvků–sedačka+pásy a kompletní pneu/slick-medium-wet. Důležitou informací je, že každá posádka má k dispozici na závodním speciálu cca 50% plochy na vlastní reklamu (celkem 9 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery. Přesné informace o reklamních plochách, jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Konkrétní cenové podmínky pronájmu na jednotlivé akce nebo i na celý seriál získáte na základě Vašeho dotazu. A samozřejmě-pokud by jste chtěli startovat například v podnicích ČMPR nebo RallySprintSérii 2015, i zde jsme připraveni Vám nabídnout zajímavé podmínky. Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte také na webu www.FiestaCup.cz. Případné dotazy nebo přihlášky zasílejte na email: info@fiestacup.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!