4. 3. 2015 14:33 − 3005× − 0

Galerie legendy – Místo setkání benzínových hlav

První oficiální ročník akce “Legendy 2014“ byl opravdovým svátkem motorismu, který v České kotlině nemá obdoby.

  • Přípravy na druhý ročník motoristické slavnosti Legendy 2015 jsou v plném proudu.
  • Pro návštěvníky byl před Vánoci spuštěn předprodej vstupenek za výhodnější ceny a nyní se otevírá galerie Legendy.
  • Místo pro setkávání automobilových nadšenců
  • Do otevření bran druhého ročníku motoristické slavnosti Legendy, největší automobilové výstavy historických a soudobých vozidel v Čechách, zbývá ještě půl roku, organizátoři však neusínají na vavřínech. Legendy chtějí být blíže svým fanouškům, návštěvníkům a příznivcům po celý rok, byla proto pro ně otevřena prodejní galerie Legendy v Praze 4 na Pankráci (ulice 5. května 49).

    Galerie by se měla stát ideálním místem pro setkávání automobilových nadšenců. Její interiér je protkán láskou k historickým automobilům a vůní benzínu. Nabízí posezení, mini-kavárnu a atmosféru motorsportu pro všechny, kteří mají blízko k legendárním automobilům či motocyklům. V galerii přivítáme úplně každého, kdo si chce přijít popovídat, zároveň si může doplnit svoji sbírku automobilových modelů, obléknout se do stylového oblečení legendárních pilotů jako byl Senna či Hunt, nebo si odnést malby od Yuriye Shevchuka. Galerie je plná automobilových artefaktů a bude otevřena denně od 9:30 do 17:00 hodin. Kompletní produktovou nabídku si může každý návštěvník prohlédnout či objednat také v našem e-shopu na stránkách www.legendy.cz.

    Ale ani tím Legendy své aktivity pro letošní rok nekončí. V následujících šesti měsících plánují organizátoři uskutečnit čtyři akce s názvem “Legendy v pohybu“ na různých místech České republiky. Půjde o další setkání s příznivci automobilů, kde se vybrané Legendy a největší letošní novinky představí v akci.

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!