David proti Goliáši na Jarním Setkání mistrů

Při Jarním Setkání mistrů uvidíme nebývalý souboj nejmenšího Opelu Adam s monstrózním tahačem Buggyra Big Boy.

Global Assistance Jarní Setkání mistrů volantu v Sosnové u České Lípy v neděli 29. března bude dějištěm ojedinělého souboje zcela odlišných vozů s nesrovnatelným výkonem. Na trati autodromu v Sosnové u České Lípy se utkají jeden z nejmenších a nejslabších soutěžních automobilů Opel Adam cup s okruhovým speciálem Buggyra Big Boy. Říkáte si, že je to předem rozhodnutý souboj? My si to nemyslíme a budeme rádi, když s námi budete tipovat o věcné ceny na facebooku Autodromu Sosnová.

Pojďme si říci, kdo a co proti sobě bude soupeřit. Za volantem soutěžního vozu Opel Adam cup bude sedět skvělý rally jezdec Josef Peták a bude mít k dispozici předokolku s výkonem zhruba 140 koní. Proti němu se v souboji s časem postaví snad nejvýkonnější závodní automobil, který byl kdy vyrobený v České republice. Bude jím okruhový speciál Buggyra Big Boy s výkonem přes 1000 koní za jehož volant se posadí mistr Evropy v závodech trucků na okruzích David Vršecký! Zvítězí nesmírná výkonová převaha a nebo bude na technické trati autodromu v Sosnové rychlejší soutěžní Opel Adam cup? Přijeďte v neděli 29. března do Sosnové u České Lípy a dozvíte se, kdo v tomto souboji zvítězil.

Kromě tohoto jedinečného souboje v neděli 29. března uvidíte největší setkání českých závodníků z Rallye Dakar, kteří předvedou své závodní automobily na trati i na statické ukázce. Předvedou se vozy značek Tatra, LIAZ, Buggyra a Hummer. Uvidíte ale také exhibici závodníků z okruhů z vrchů, autodrom pořádně zadýmí driffteři a během celého dne budete moci sledovat souboje soutěžních jezdců amatérů, kteří budou závodit na trati autodromu muž proti muži. Přijeďte ukončit motoristický zimní spánek na Jarní Setkání mistrů volantu do Sosnové u České Lípy.

Více informací o Global Assistance Jarním Setkání mistrů volantu a dalších akcích na autodromu v Sosnové, najdete na www.autodrom.cz a na facebooku.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!