Ondřej Plšek - eWRC.cz
20. 3. 2015 08:37 − 4567× − 8

Sebastien Ogier nadále nespokojen se startovním pořadím

Ačkoliv vyhrál všechny letošní soutěže mistrovství světa, tak si francouzský jezdec stěžuje na pořadí na startu každé soutěže.

Současné mistrovství světa má jednoho jezdce, který svými výsledky ční nad ostatními. Je to Sebastien Ogier, který vyhrál posledních pět soutěží mistrovství světa a letos má na čele hodnocení náskok 34 bodů na druhého Andrease Mikkelsena. Přesto se ale francouzský jezdec nechal slyšet, že ho nevýhodná startovní pozice bude v některých soutěžích stát lepší výsledek. Jako vedoucí muž tabulky totiž vyjíždí na trať jako první.

"Kdybych nepoužil první den měkké pneumatiky, tak bych v Mexiku nikdy nedosáhl takového výsledku," řekl jezdec Volkswagenu autosport.com. "Počkejme si na soutěže jako je Sardinie, kde nebude možnost jet na měkkých pneumatikách a pak uvidíte rozdíl a začneme ztrácet. Ale jsem rád, že aspoň na poslední soutěži se nám podařilo zvládnout něco, o čem jsem si myslel že to nebude možné."

Se svým týmovým kolegou souhlasí i Jari-Matti Latvala. "Na soutěžích jako je Portugalsko nebo Sardinie to bude mít těžší. Tam nejde jet na měkkých pneumatikách, trať je velmi tvrdá a bude to pro něj o dost náročnější," uvedl finský jezdec, který díky nepovedeném úvodu sezóny problémy s čištěním trati mít nebude.

Komentářů celkem: 8
21. 3. 2015 10:341 Upraveno 10:34
0 0
..smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
21. 3. 2015 12:012
0 0
Na prvních dvou podnicích mu ta pozice pomohla a on si ještě stěžuje? Trochu směšný.
21. 3. 2015 21:053
0 0
Původně napsal OndrejMattes
Na prvních dvou podnicích mu ta pozice pomohla a on si ještě stěžuje? Trochu směšný.
a ve třetím byla dost nízká teplota takže zase pro něj smajlík v Argentině a Portugalsku bude pršet, na Sardinii se bude moc prášit, suma sumárum, Ogi si bohužel jede pro Hattrick smajlík
21. 3. 2015 21:124
0 0
Už se s tím pomalu smiřuju. Alespoň to WRC2 bude letos koukatelný :D
21. 3. 2015 21:555
0 0
přesně, zatím byla první pozice pro něj jen výhoda, ale brečíme dál smajlík
22. 3. 2015 08:506
0 0
prosim vas usadte se zase. nikdo tady nebreci..."Sebastien Ogier nadále nespokojen se startovním pořadím" je to napsane od pana Plska tonem ktery nevyzniva zrovna privetive, na coz tady slysite a posilate vysmechy, srobuvani dohlavy. myslim si ze se ho pan Plsek neptal osobne. nekde slupnul neco z rozhovoru po mexiku a udelal z toho senzacni clanek. Ano, popsal pravdu, Ogier je nespokojen a nebude. Jasne tam prilozil i "domnenku" od Latvaly...takze Ogierova "nespokojenost" je zrejme opravnena. Ale nic nebojkotuje, jen odpovedel reporterovi na otazku...ktera tam ani neni. takze total vyth z kontextu.
Jinak to ze vyhral 3 ze 3 zatim, neznamena ze mu pozice pomohla. letos sem byl na monte osobne, a musim rict, ze cim auto v zadu tim o hodne lepe...coz se tykalo predevsim ledovych ploten a snehovych fleku a navatin v horach.
Pane Shifty, az budete soutezit v necem na body, minimalne o mistra sveta, aby jste nebyl prvni kdo si na neco bude stezovat.
22. 3. 2015 12:257 Upraveno 12:25
0 0
meca že máš takovýhle pitomý osobní invektivy zapotřebí, já sem jen fanoušek, nevim, proč bych měl v něčem soutěžit a až pak se vyjadřovat nebo co? Mimochodem sportuju celej život, ale jak to s tim souvisí, to teda pane meca nechápu. smajlík
22. 3. 2015 12:558
0 0
co ja mam za potrebi je ma vec. cim jsem te urazil? jednoduse me to tu ukaz. tobe vadi pane shifty?. dobre shifty. nicim jsem te neurazil.... jedine dobre ze sportujes...to me asi ani nezajima... tvrdim jen to, ze je jasny duvod proc je ogier nespokojeny. a az ten tvuj sport posunes na uroven mistrovstvi sveta a bude to tva prace, pak se ti mozna dost veci libit nebude. nevis proc by sis mel zkusit soutezit? aby jsi to pochopil...mej se, smej se....dal
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!