Zuzana Eliášová - eWRC.cz
21. 3. 2015 16:32 − 2987× − 1

Poslední výzva pro cestující do Žiželic

Uzávěrka na testování v Žiželicích u Kolína se kvapem blíží, a tak si pojďme shrnout, co čeká na přihlášené a na diváky.

Týmům a jezdcům ještě stále zbývají 2 dny, kdy se mohou přihlásit, navíc za sníženou cenu – ze 3 500 Kč na 2 500 Kč včetně pojištění. Vozy účastnící se rally legend pak zaplatí 1 500,- Kč. Na žádném jiném podniku před začátkem sezony, který je zapsaný do kalendáře Autoklubu ČR nelze najezdit tolik testovacích kilometrů jako v Žiželicích. Pořadatelé na sobotu, během níž mohou po několik hodin testovat na zabezpečené trati dlouhé 2,84 km respektive 2,92 km, domluvili natáčení štábem České televize, posádky tak mají jedinečnou možnost se na trati prezentovat.

Pro diváky jsou připravena divácká místa shodná s minulými ročníky, a tak jistě nejatraktivnějším bude oblíbené místo u místního hřbitova, kde bude k dispozici tribuna a občerstvení. Neméně atraktivním místem jsou pak „esíčka“ krátce po startu RZ Proudnice. Všechna divácká místa budou řádně zabezpečena, včetně vhodných přístupů z různých stran vesnice. Přístup bude samozřejmě umožněn i do prostoru servisu vozů, který bude umístěn v areálu partnera Testování společnosti Crocodille, a.s.

Dva dny před uzávěrkou přihlášek na startovní listině spočívá 16 vozů, tudíž se již teď mají diváci na co těšit. Průběžný seznam přihlášených naleznete na následujícím odkazu: http://zkraceno.cz/5gq2

Veškeré informace k podniku naleznete na www.rdpromotion.com nebo na FB profilu www.facebook.com/Rallye.Zizelice. Své dotazy také můžete směřovat na rallyezizelice@rdpromotion.com.

Komentářů celkem: 1
21. 3. 2015 19:081
0 0
16 aut ? Diváci se mají na co těšit....
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!