Kdy a co na Jarním Setkání mistrů volantu?

Již za týden se v Sosnové u České Lípy bude závodit při Jarním Setkání mistrů, jehož součástí bude i DAKAR show.

Do Global Assistance Jarního Setkání mistrů volantu v Sosnové u České Lípy v neděli 29. března zbývá už jen týden, a tak je čas si představit časový harmonogram tohoto zajímavého motoristického setkání, kdy se na jedné trati Autodromu představí, jak ryze profesionální, tak amatérští závodníci. Zlatým hřebem programu bude DAKAR show při níž se divákům představí závodní automobily českých závodníků z Rallye Dakar v depu, ale i při jízdě na trati, kde je speciálně pro tuto akci vybudován i nový a velký skok na šotolině. Divákům se ale předvedou i okruhové a vrchařské automobily včetně tisícikoňového trucku Buggyra Big Boy, který se utká s Opelem ADAM cup. Spojujícím prvkem Global Assistance Setkání mistrů volantu 29. března v Sosnové bude závod amatérských soutěžních jezdců, kteří se utkají v soubojích muže proti muži na trati autodromu.


Pro DAKAR show je v Sosnové nový skok

Autodrom v Sosnové se v neděli 29. března divákům otevře od 8:00 a program bude zahájen tréninky od 9:00. V polední pauze od 12:50 je pro diváky připravená komentovaná autogramiáda závodníků a Superfinále je naplánované na 16:15. Účastníci DAKAR show budou fanouškům motorsportu k dispozici během celého dne ve volně přístupné servisní zóně a několikrát během dne se představí i na trati v jízdě. Vstupenky na Global Assistance Jarní Setkání mistrů volantu v ceně 100,- Kč budou k zakoupení na pokladnách autodromu v Sosnové.

Více informací o Global Assistance Jarním Setkání mistrů volantu a dalších akcích na autodromu v Sosnové, najdete na www.autodrom.cz a na facebooku.

Komentářů celkem: 1
22. 3. 2015 18:191
0 0
Slušnej jump smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!