23. 3. 2015 14:15 − 1065× − 0

Pozvánka na autodrom v Sosnové

Další díl Amatér Rallye pořádané týmem Milana Blahouta zavítá v sobotu 11.4 na autodrom do Sosnové u České Lípy.

Další díl Amatér Rallye pořádané týmem Milana Blahouta zavítá v sobotu 11.4 na autodrom do Sosnové u České Lípy. Zdejší závodiště je velmi oblíbené díky četným motoristickým akcím různých disciplín mezinárodního formátu. Je zde tentokrát připraven osvědčený formát šesti průjezdů o délce přibližně šest kilometrů měřeného úseku, celkový součet tedy bude cca 36km. Přihlašovat se je možné až do 9.4 a areál pro možnost rozložení servisu bude přístupný soutěžícím od pátku 10.4 od 17 hodin. Administrativní a technické přejímky jsou na programu pak hned v sobotu ráno od 7 hodin. Posléze následují seznamovací jízdy a rozprava. Start je naplánován na 9:30 a cíl lze očekávat v 17 hodin.

Závod je i dobrou příležitostí pro licencované závodníky jako test a rozjetí se před sezonou na uzavřené trati se zabezpečením, pochopitelně mimo soutěž. Jejich start je také velmi kladným přínosem pro amatérské závodníky, kteří mohou sledovat jízdu a stopu profesionálních jezdců na Autodromu, kde posléze sami závodí.

Veškeré bližší informace o programu závodu, zvláštních ustanoveních či technických předpisech jsou k nalezení na stránkách www.amaterrallye.cz nebo v případě dotazů lze volat přímo řediteli závodu Milanovi Blahoutovi na telefonní číslo +420 602 233 320. Těšíme se opět na Vás a na napínavé souboje o desetinky vteřin.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!