Zuzana Eliášová - eWRC.cz
31. 3. 2015 20:27 − 2174× − 0

RZ Žiželice: povedený víkend

Poslední březnový víkend s sebou odnesl i VI. Testovací RZ Žiželice a dle slov ředitele akce Radka Časty na trati panovala spokojenost..

Poslední březnový víkend s sebou odnesl i VI. Testovací RZ Žiželice a dle slov ředitele akce Radka Časty na trati i podél ní panovala všestranná spokojenost.

„Jsem moc rád, že se vše povedlo. Počasí vydrželo a tu trochu větru jsme všichni zvládli. Jezdci a týmy se tvářili nadmíru spokojeně a bylo na jejich tvářích i průjezdech vozů vidět, jak moc si v sobotu Testování užívali. Zároveň jsem podél tratě potkal mnoho spokojených diváků, kteří i přes poněkud chladnější počasí, vydrželi celý den sledovat na trati vozy, které se nepřetržitě střídaly. Chtěl bych znovu poděkovat všem členům pořadatelského týmu a také partnerům Testování, bez kterých by nikdy nešlo realizovat. Jmenovitě děkuji obci Žiželice, firmám Crocodille a.s. a Končák – betonové výrobky, Goldi, Ford Mareš, Autodíly Švorc, Autosalonu Louda a mediálním partnerům Mediasport, ČT Sport a ewrc.cz. Děkujeme, velmi si vážíme spolupráce. Zároveň děkuji všem fanouškům, kteří vážili cestu do středočeských Žiželic, aby podpořili tento krásný motoristický sport,“ uzavírá VI. ročník Testování v Žiželicích ředitel soutěže.

Veškeré informace, fotografie a videa ze VI. Testovací RZ Žiželice 2015 naleznete na facebookových stránkách https://www.facebook.com/Rallye.Zizelice?fref=nf.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!