Pirelli Pohár - eWRC.cz
6. 4. 2015 20:19 − 1657× − 0

Pohár Pirelli 2015 startuje Valašskou Rally

I v roce 2015 je pro soutěžní jezdce v ČR připraven Pohár Pirelli, kde se závodí o finanční prémie.

Valašská Rally bude první soutěží sezony 2015, kde se bude závodit v nové Rallysprint Sérii, což je jinak pojmenované mistrovství České republiky ve Sprintrally s upravenými pravidly. Pro soutěžní jezdce v této sérii je potěšitelné, že jim značka Pirelli zůstane nakloněna i v tomto roce, kdy pro ně bude znovu vypsán Pohár Pirelli. Ten se bude týkat všech účastníků Rallysprint Série, tedy i závodníků poháru 2+, který je určený pro soutěžní jezdce s automobily s pohonem čtyř kol.

Čtyřkolkáři i dvoukolkáři z řad českých soutěžních jezdců již dokáží dobře ocenit výhody soutěžních pneumatik Pirelli, které poskytují jedinečné jízdní vlastnosti, velmi příznivou cenu a perfektní servis na soutěžích. Každý rok se tak do Poháru Pirelli hlásí stále více a více závodníků a organizátoři Poháru Pirelli věří, že tento trend bude pokračovat i v sezoně 2015. Pirelli jako jediná značka dodávající pneumatiky pro soutěžní jezdce i letos vypisuje Pohár Pirelli, kde je možné soutěžit o zajímavé finanční prémie, které se rozdělují na konci sezony. Není zde podstatné, s jak výkonným automobilem závodíte, ale jaké výsledky dosahujete ve své kategorii. Uspět tak mohou i soutěžní posádky,které závodí v nižších třídách. Podmínky Poháru Pirelli, které jsou velmi jednoduché a přehledné, najdete na www.zavodnipneu.cz, a nebo vám informace poskytnou zaměstnanci firmy Motorsport spol. s.r.o., kteří jsou pořadateli Poháru Pirelli.

V roce 2015 se v obou šampionátech soutěží rally v ČR budou rozdělovat tyto finanční prémie:

    1. místo, 50 000,- Kč
    2. místo, 25 000,- Kč
    3. místo, 15 000,- Kč
    4. místo, 10 000,- Kč
    5. místo, 5 000,- Kč

O body do Poháru Pirelli se bude soutěžit na všech pěti podnicích Rallysprint Série. Promotér Poháru Pirelli zde nabídne služby pneuservisu a pracovníci firmy Motorsport spol. s.r.o. poskytnou i technickou podporu Pirelli k nastavení vozu a správného nahuštění pneumatik.

Zájemci o účast v Poháru Pirelli získají více informací od pracovníků firmy Motorsport spol. s.r.o. Ing. Františka Podhajského, podhajsky@motorsport.cz a Martina Komínka, kominek@motorsport.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!