9. 4. 2015 23:56 − 2266× − 1

JNK čtenářské fotosoutěže – hlasování o fotku roku 2014

Hlasování o nejlepší fotografii letošní JNK čtenářské fotosoutěže.

Poslední tečkou za loňským kolem naší JNK čtenářské fotosoutěže bude vyhlášení fotky roku. Tu tradičně vybírají čtenáři. Každý, kdo budou chtít hlasovat, bude vybírat ze všech fotografií, které se v roce 2014 umístily na stupních vítězů. To je celkem 36 nejlepších snímků ze všech 201 letos zaslaných.


Fotografie roku 2012 – Tomáš Řehůřek, originál zde

Pro autora fotky roku máme připravenou stejnou odměnu jako v předešlých letech. Autor kromě dvou DVD od JNK studia dostane možnost se prezentovat v článku na eWRC. To znamená článek, do kterého může dát deset svých nejlepších fotografií z rally a může připojit nějaké povídání, třeba o focení.

O tom, že vybírání nebude jednoduché, ví hlasující z minulých ročníků. Ale abychom hlasování podpořili, tak již tradičně vylosujeme jednoho hlasujícího, který dostane jedno DVD od JNK studia.

Stejně jako členové poroty v jednotlivých kolech, musí každý hlasující poslat čísla pěti nejlepších fotografií na email pavel.pravda@ewrc.cz . Hlasy s menším počtem fotografií nebudou započítány. Každý může hlasovat pouze jednou. Číslo fotografie najdete na konci adresy fotografie v adresovém řádku internetového prohlížeče. Do předmětu emailu uveďte "Foto roku 2014"! Takže teď je to na vás. :-)

Všechny fotografie jsou k dispozici na stránce letošního kola fotosoutěže: http://www.ewrc.cz/ewrc/fotosoutez.php?rok=2014

Konec hlasování: 14.4.2015 20:00:00

Komentářů celkem: 1
10. 4. 2015 15:431
0 0
Všechny fotky jsou pěkné, nebo něčím zajímavé, je to těžká volba. Tak dám hlas staré Octávii (Rally Šumava Klatovy). Pokud jsem dobře počítal tak 8 závodniček je "létajících".
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!