Milan Jirouš - eWRC.cz
9. 4. 2015 09:04 − 4177× − 0

Model LIAZky Sen o Dakaru na trhu!

Limitovaná edice modelu k 30.výročí účasti LIAZu na slavné Rallye Dakar.

VISTA k 30. výročí účasti LIAZU s číslem 627 na slavné rallye Dakar vydává limitovanou edici 500 kusů modelu Monti System MS 07, který je věrnou kopií závodního vozu. Limitovaná edice nese označení MS 07.2 a všech 500 kusů je vlastnoručně podepsaných od posádky, která se po 30 letech rozhodla absolvovat trasu slavného závodu. Za volant se po 30 letech opět posadil pan Jiří Moskal. V řízení se střídal s Tomášem Pourem, mechanikem a renovátorem legendárního LIAZu a třetím členem posádky byl Vítek Ježek, který plnil roli navigátora.

Monti System 07.2 – Dakar limitovaná edice k 30. výročí je vyroben v měřítku 1:48 ve střední obtížnosti skládání. Model je určen pro děti od 6 let a skládá se z 35 dílů. Součástí balení jsou samozřejmě i polepy, které jsou věrnou kopií originální samolepek včetně návodu pro správné polepení.

O produktech Monti System Monti System je legendární česká stavebnice věrných modelů osobních a nákladních aut, se kterými si vyhrají malí i velcí a která je na trhu již více než 30 let. Modely jsou vyráběny v měřítku 1:48, 1:35 a 1:28. Největší výhodou těchto stavebnic je, že k sestavení modelu autíčka nepotřebujete žádné lepidlo a barvy. Jednotlivé dílky jsou tak důmyslně vyrobeny, že s pomocí různých zacvakávacích zámků, úchytů a dalších pružných mechanismů, sestavíte model bez jediné kapky lepidla. Vše do sebe jen zacvaknete nebo zasunete. Výsledkem je funkční model s úžasnými detaily, které jsou dokonalou replikou skutečné předlohy. Jednotlivé dílky jsou lisovány již barevné, takže nemusíte nic barvit. V každém balení naleznete také samolepky, kterými si složený model můžete polepit a získat tak věrnou kopii skutečné předlohy daného modelu.

Pro více informací: www.shopvista.cz/NextCategory/cs-CZ/P62/liaz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!