Vlastimil Resl - eWRC.cz
13. 4. 2015 18:44 − 5114× − 0

Firma RSV MAX stále žije a pracuje

Miloš Vágner, který loni tragicky zahynul při Rally Krkonoše, byl znám nejen jako kvalitní závodník, ale též jako šikovný mechanik.

Miloš Vágner, který loni tragicky zahynul při Rally Krkonoše, byl znám nejen jako kvalitní závodník, ale též jako šikovný mechanik a především jako odborník na repase a přípravu tlumičů. Přestože po Milošově smrti došlo k několika změnám, například stěhování firmy do jiných prostor, jeho firma RSV MAX stále žije.

Během mnoha let, kdy se Miloš Vágner specializoval na sportovní tlumiče, si vychoval zdatného nástupce. Je jím Zdeněk Sovják. „Poslední dobou stále častěji slýchám, že firma snad nefunguje a že nás ten či onen nemohl najít. Spousta lidí se totiž snažila dovolat na Milošovo telefonní číslo, které již neexistuje. Po Milošově smrti následovalo složité, hektické období. Z ekonomických důvodů jsme nebyli schopni udržet stávající dílnu v Průmyslové ulici a museli jsme se přestěhovat. Chci tedy uvést vše na pravou míru. Nadále se věnujeme repasím sportovních tlumičů značek Rieger, Proflex, Ohlins, Sachs, HP Sporting, Bosch i Elka,“ informuje dlouholetý Milošův kamarád a mechanik a přidává kontaktní informace: „Vše nadále funguje pod záštitou Milošovy manželky Veroniky Vágner, která je majitelkou firmy. Sídlíme na konci areálu firmy Trex-MB na adrese U přejezdu 343, 29307 Mladá Boleslav – Debř. Mé telefonní číslo je 723 609 060, emailová adresa z.sovicka@seznam.cz a k dohledání jsem i na facebooku.“

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!