21. 4. 2015 10:37 − 1229× − 0

Krumlovští pořadatelé začali přijímat přihlášky

Do startu Rallye Český Krumlov zbývá něco málo přes měsíc a organizátoři jihočeské soutěže zveřejnili zvláštní ustanovení.

Do startu již 43. ročníku Rallye Český Krumlov zbývá něco málo přes měsíc a organizátoři oblíbené jihočeské soutěže minulý týden zveřejnili zvláštní ustanovení. Zájemci o účast v tradičním jarním podniku mají s odesláním přihlášky čas maximálně do 8. května.

Jako první se do druhého dílu tuzemského šampionátu ve dvoudenních soutěžích, který je zároveň součástí mezinárodní kalendáře FIA European Rally Trophy, přihlásil absolutní vítěz loňského Mitropa Rally Cupu, Němec Manuel Kössler se Subaru Impreza STi ve třídě 2. A další posádky jej budou díky elektronické přihlášce jistě brzy následovat.

Ve startovní listině by kromě úřadujícího českého mistra Václava Pecha s vozem Mini John Cooper Works S2000 neměl chybět ani tovární pilot Škody Motorsport Jan Kopecký, který po dlouho očekávaném debutu Škody Fabia R5 při Rallye Šumava představí zbrusu nový mladoboleslavský speciál také na českokrumlovských tratích.

Seznam přihlášených posádek můžete průběžně sledovat zde. Další informace o 43. Rallye Český Krumlov 2015 jsou k mání na oficiálních internetových stránkách soutěže www.rallyekrumlov.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!