22. 4. 2015 19:13 − 2227× − 0

Pneuservis zdarma na víkendové Rallye Hořovice 2015

Po velmi úspěšném účasti na Rally Příbram přijede firma Golemtech se svými mechaniky i na víkendový první podnik letošního ČMPR.

Po velmi úspěšném účasti servisního stanu na Rally Příbram či Setkání mistrů v Sosnové v minulém roce, přijede firma Golemtech se svými mechaniky i na víkendový první podnik letošního ČMPR. Stejně jako na uvedených podnicích budou mít servisní technici s sebou kompletní vybavení pro servis pneumatik přímo na místě, stroj pro vyvažování kol, jejich zouvání a kompresor. Opět půjde o běžné sériové stroje bez jakýkoliv úprav, které se zatím na všech podnicích různých závodní seriálů osvědčili. Pro všechny účastníky rallye budou služby Golemtechu opět plně zdarma.

„Servisní zázemí bychom měli mít v pátek kolem 16:00 plně připraveno k potřebám závodních teamů a v sobotu budeme k dispozici od brzkého rána do odpoledne, jak bude potřeba. Na stánku budeme mít například i stroj pro měření geometrie a další stroje, které budou však, vzhledem k podmínkám, spíše na statickou ukázku. Vyvažovačka a zouvačka však budou opět nepřetržitě v záběru a je tak ideální šance vidět stroje v ostrém chodu při práci s těmi nejnáročnějšími pneumatikami, jaké se dají vůbec představit,“ upřesňuje k podmínkám technik Golemtechu.

Kam ještě letos Golemtech přijede?

Na Setkání mistrů v Sosnové byl o Váš stánek velký zájem, Vaši technici se za celý víkend téměř nezastavili, hodnotíte tedy pozitivně? Podzimní Setkání mistrů v Sosnové nás všechny vyloženě nadchlo! Když si odmyslíme počasí, neměla akce snad jedinou chybu. I při nemoci Juha Kankkunena myslím, že souboj generací rodiny Enge či nezapomenutelné řádění Paola Diana bylo adekvátním vrcholem víkendu. Samotná naše účast byla nad očekávání úspěšná, o servis byl velký zájem a pod návalem nadšení jsme na letošní rok naslibovali účast snad i na Rally Dakar.

Kam tedy letos se servisem pojedete?

Nakonec jsem se letos rozhodli preferovat ČMPR. Určitě zachováme i Rally Příbram, která je vlastně náš domácí podnik, ale spíše jsme se rozhodli podpořit naším servisním zázemím amatérské podniky. Ve velkém mistráku jedou většinou větší týmy, pro které je pneuservis okrajové téma. Při amatérských závodech si však drtivou většinu techniky závodníci připravují svépomocí a to v týdnu po práci a víkendech, za což mají náš velký obdiv a tímto bychom jim se starostmi na závodech rádi trochu pomohli.

Tak že českou rally budete podporovat i letos?

Podporujeme to, co nás samotné baví. Na velký mistrák mimo Příbrami letos pojedeme snad i do Krumlova, kde jsme vlastně před lety byli s firmou na rally poprvé. Naše sponzorská podpora jezdcům pokračuje i letos, k Emilu Trinerovi se letos přidal i Karel Trojan a Václav Kopáček, tak nás sledování závodů bude bavit zase o něco více. Navíc jsme letos přidali i jednu velkou novinku a to směrem k historikům resp. klubu RKHA a jejich již tradičnímu květnovému podniku (8. – 9. 5. 2015) na Nepomucku, kde jsme se letos stali generálním partnerem a tak podnik ponese naše jméno Golemtech Podbrská Rallye Legend 2015, na kterou Vás tímto všechny zveme.

www.golemtech.cz
https://www.facebook.com/golemtech

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!