Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
3. 5. 2015 19:51 − 2702× − 0

Malcolm Wilson by rád viděl další pódiová umístění

Třetí příčka na Argentinské rally navnadila šéfa M-Sportu Malcolma Wilsona a ten by rád letos viděl další umístění mezi nejlepší trojicí.

Na uplynulé Argentinské rally dokázal Elfyn Evans vybojovat třetí příčku, která znamenala pro welšského mladíka první umístění mezi trojicí nejrychlejších a pro tým vůbec první letošní pódium. A vzhledem k tomu, že od příští soutěže – Portugalské rally, nasazuje M-Sport novou evoluci své Fiesty WRC, věří Malcolm Wilson, že Evansovo třetí místo nezůstane letos osamoceno a v druhé polovině roku přijdou další umístění v TOP 3. Ale jako správný manažer nejprve pochválil svého svěřence za dobře odvedenou práci na posledním podniku.


Foto: M-Sport

"Předvedl ohromný výkon. Bylo to o tempu a neublížení autu a to se mu povedlo výborně. Z předchozích jeho startů víme, že Elfyn na svých mladých ramenou nese vyzrálou hlavu, ale myslím si, že tento výsledek mu zvýší obzory toho, čeho by mohl příště dosáhnout," říká na adresu Elfyna Evanse v Argentině Malcolm Wilson a pokračuje, "dobrá, byl sice trochu zklamán tím, že po většinu rally se pohyboval v zemi nikoho, když s nikým nebojoval o umístění, ale v letošních podmínkách to bylo to poslední, co by potřeboval."

Za tři týdny v Portugalsku pak Elfyn Evans i Ott Tanak (spolu s nimi i několik soukromníků jako Martin Prokop či Robert Kubica) dostanou poprvé do svých rukou novou evoluci Fiesty a právě ta by měla být nástrojem, který welšsko – estonské duo doveze k dalším umístěním na stupních vítězů. "Cíl vždy byl, že když máme nové auto, budeme se v druhé polovině roku pokoušet dostat oba naše jezdce na pódium," říká Malcolm Wilson a dodává, "nasazení nového auta v Portugalsku je bez debat, testy jdou dobře a už se na jeho nasazení těšíme," uzavírá šéf M-Sportu.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!