Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
5. 5. 2015 22:54 − 4742× − 5

Robert Kubica v Portugalsku zpět na startu

Pro bývalého pilota F1 Roberta Kubica byla Argentina jednorázovou pauzou a návratem v Portugalsku dostává svým slovům.

Pro polského pilota Roberta Kubicu se úvod letošní sezóny jistě nevyvíjel v nejlepším duchu, jelikož ze třech startů má na svém kontě nula bodů a jako bonus přišlo odvolání plánovaného startu v Argentinské rally. V návaznosti na toto oznámení se rychle objevily spekulace všeho druhu a nechyběly ani dohady o tom, že by Polákovy kroky měly směřovat zpět na okruhy. Avšak tyto úvahy Robert Kubica rázně utíná a potvrzuje, že důvod argentinské absence byl opravdu v tom, že pracoval na změnách struktury svého týmu.

"Mohu vám říct, že mi opravdu chybělo, že jsem v Argentině nebyl za volantem, ala na Portugalské rally budu zpět v kokpitu. Jak jsem říkal, pracujeme na týmu a jeho struktuře a na podniku s pořadovým číslem pět budeme zpět," říká Robert Kubica. A jak se dle dalších informací zdá, jednání probíhala zřejmě mezi Kubicou a italským A-Style teamem, který se staral o fungování RK WRT na prvních třech podnicích a řešení další podoby spolupráce se podepsalo na absenci v Jižní Americe.

Avšak i přes Kubicův start v Portugalsku není doposud jisté s jakým vozem od kterého přípravce se Polák objeví. Ten má startovat s novou evolucí Fiesty WRC, avšak zůstává otázka, zda-li půjde opět o vůz od A-Style teamu, jenž je jedním ze soukromých týmů, který evoluční vůz dostal a nebo zda-li se Polák navrátí po křídla M-Sportu a pojede opět přímo s vozem připravovaným v jeho cumbrijských dílnách.

Komentářů celkem: 5
5. 5. 2015 23:121
0 0
oprav si nadpis, kubicav?
5. 5. 2015 23:332
0 0
dík, šotek se vloudil
6. 5. 2015 13:413
0 0
Neni to nakonec jedno,co rozbije? :-D
6. 5. 2015 21:114
0 0
Konecne bude zase k videni poradna likvidacni divocina smajlík
6. 5. 2015 23:595
0 0
No neví, ale myslím, že můžeme být rádi! Je to jeden z mála soukromých jezdců co dokáže konkurovat světové špičce! A jestli je jedno co rozmlátí? Tak to nevím, ale vím, že si to taky zaplatí!. No díky němu je svět rally pestrý a bez něj by byl stereotypní. Moc by mě zajímalo o čem budete vést diskuzi až v rally nebude smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!