6. 5. 2015 20:15 − 2622× − 0

Na Podbrdské rally nechte starosti s pneu na Golemtechu

Po Rallye Hořovice je dalším podnikem, kde se představí servisní stan firmy Golemtech, soutěž historiků Podbrdská rallye legend.

Po Rallye Hořovice 2015 je dalším podnikem, kde se představí servisní stan firmy Golemtech, soutěž historiků Podbrdská rallye legend 2015, která dokonce letos nese jejich jméno jako titulárního partnera.

Ohlédnutí za Hořovicemi

Na prvním letošním podniku ČMPR byl znát obrovský rozdíl oproti minulému roku. I díky polským závodníkům byla letištní plocha absolutně zaplněna speciály a úroveň šla opět nahoru.

Pro náš servisní stan byl první podnik ostrou zkouškou. V pátek jsme se ještě spíše seznamovali s depem, našimi sousedy z LOTUS cars a šli jsme se také jednotlivým týmům představit. Za sobotu jsme však přezuli téměř 60 kol, dofukovali, opravovali defekty a mnoho dalšího. Pod nátlakem jednoho nadšeného servisního technika jsme dokonce opravili obrovský průraz závodní gumy na bočnici, což je proti všem pravidlům i pro silniční vozy, tak na to jsme hodně zvědavý na příštím podniku Rallye České Středohoří (Litoměřice 29.-30.5.), jelikož kalendář ČMPR letos absolvujeme kompletní.

Jak vůbec vzniklo spojení Golemtechu a Podbrdské rallye legend?

Podbrdskou rally jsme začali více sledovat před pár lety, když nám ji vychválil jeden náš zákazník a účastník závodu Josef Patejdl. Závody pořádané RKHA se nám jako divákům moc líbily a minulý rok se náhodou naším zákazníkem stala i firma Parotrans, která patří k hlavním podporovatelům Podbrdské a slovo dalo slovo a letos jsme už hlavním partnerem.

Kdy bude tedy Váš servisní stan připraven?

V pátek bychom měli mít připraveno od 15:00 až do večera, jak bude potřeba. Večer budeme mít úřední hodiny v restauraci penzionu Zahrádka… …a v sobotu budou technici připraveni hned od 7:00 a opět do večera, kdyby potřeboval před odjezdem z rallye ještě někdo naši pomoc. S sebou tedy budeme mít opět sériové stroje jako vyvažovačku 3D, zouvačku s ramenem, kompresor, geometrii a veškeré potřebné nářadí a opravný materiál pro pneuservis. Veškerá naše služby budou opět zdarma.

Na Podbrdskou jsme připravili malou drobnost. Jako poděkování pro Josefa Patejdla (Škoda 130RS) i oslavu nedávného výročí 40 let jeho slavného vozu, jsme právě dokončili speciální polep naší vyvažovačky.

www.golemtech.cz
www.facebook.com/golemtech

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!