18. 5. 2015 06:57 − 1802× − 0

Valná hromada AJR při Rally Český Krumlov

Dlouho očekávaná valná hromada Asociace jezdců rally již zná svůj termín. Setkání jezdců rally proběhne při Rally Český Krumlov.

Valná hromada Asociace jezdců rally již zná svůj termín. Setkání jezdců rally proběhne při Rally Český Krumlov – 22. 5. 2015 od 10:30. Valná hromada je zároveň v roce 2015 volební, kdy bude volen nový výkonný výbor pro období 2015 – 2016.

Po odstoupení Pavla Kohouta z AJR a veškerých dalších aktivit okolo rallysportu byla AJR v provizorním režimu, kdy se dlouho čekalo na ustanovení nového výkonného výboru, který bude dále zastupovat jezdce ve Svazu rally. V této roli nyní působí Petr Černohorský. Toto období je nyní u konce a jezdci mohou zvolit nový právoplatný výkonný výbor AJR.

Program:

10:30 – Zahájení, seznámení s aktivitami AJR 2014 a plán 2015
11: 00 – Volby výkonného výboru AJR
11:30 – Oznámení výsledků, ukončení

Do výkonného výboru AJR budou kandidovat Tomáš Plachý, Václav Dunovský, Jan Pilař a Veronika Havelková. Pátý člen bude dodatečně oznámen, nejpozději na samotné valné hromadě. Ale kandidáty na toto místo můžete průběžně navrhnout i vy…

Volební systém zůstává nezměněný. Každý člen AJR, který se zúčastní valné hromady, dostane volební lístek, na kterém budou napsáni kandidující členové. Vedle předvyplněných kandidátů bude možnost napsat vlastního kandidáta či škrtnout některého z kandidujících. Při napsání jiného než předvyplněného kandidáta platí, že tento musí být s kandidaturou seznámen před zahájením samotné valné hromady a souhlasit s ní.

Přesné místo valné hromady bude ještě upřesněno. Nyní se s pořadateli Rally Český Krumlov snažíme zajistit vhodné místo v areálu Výstaviště v Českých Budějovicích.

Těšíme se na setkání.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!