Jezdci Citroënu chtějí navázat na Argentinu

Kris Meeke nehodlá ve svém přístupu k soutěžím MS nic měnit. V obdobném duchu se vyjádřil i jeho týmový kolega Mads Ostberg.

Kris Meeke, překvapení Rally Argentina, nehodlá ve svém přístupu k soutěžím MS nic měnit. V obdobném duchu se vyjádřil i jeho týmový kolega – Mads Ostberg. I on je nositelem jediného prvenství v MS. V roce 2012 mu v Portugalsku spadlo do klína vítězství po vyloučení Mikko Hirvonena.

"Poté, co jsem vyhrál svoji první rally v MS, bude na mě možná trochu tlak. V Argentině všechno fungovalo perfektně. Vím, že máme před sebou ještě hodně práce, abychom byli konkurenceschopní na všech závodech, ale vítězství nám dodalo sebedůvěru," cítí pětatřicetiletý Kris Meeke. "Musíme jít dál a držet se naší strategie. Nehodlám si nastavovat nějaké nové cíle. Jen musíme být kompaktní a zabránit tomu, abychom dělali chyby."

I Mads Ostberg chce navázat na to, kde v Argentině skončil. "Mám pocit, že se ubíráme správným směrem. Tým odvedl skvělou práci a double v posledním kole byl ideální pro naši sebedůvěru. Vylepšení se chystají, aby nám pomohli ještě více ke zlepšení a nový design je opravdu velmi atraktivní," líbí se Ostbergovi nový kabát Citroënu DS3 WRC. "Cílem je pokračovat tam, kde jsem skončili v Argentině. Začneme stejným tempem a bude-li to nezbytné s ohledem na potřebu získat body do šampionátu, zatlačíme," dodal vítěz Rally de Portugal 2012.


Foto: Facebook Citroën Racing

Vodafone Rally de Portugal startuje ve čtvrtek podvečerní speciálkou. Jak se v soutěži povede nejen jezdcům Citroënu, ale i ostatním jezdcům, můžete jako obvykle sledovat online na ewrc-results.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!