Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
21. 5. 2015 18:49 − 3601× − 0

Neuville dementuje spekulace o návratu do M-Sportu

Belgická jednička Hyundai motorsportu odmítá slova Malcolma Wilsona o tom, že by se měl příští rok vracet do M-Sportu.

Belgický pilot Thierry Neuville, jenž je druhým rokem ve službách Hyundai motorsportu, se v poslední době stal předmětem vyjádření Malcolma Wilsona o tom, že šéf M-Sportu by Belgičana rád viděl zpět ve svém týmu. Ale jak se jezdec nechal slyšet, svůj současný kontrakt u korejského týmu nehodlá ukončovat a vracet se zpět do kokpitu Fordu, s nímž však zajel svůj doposud nejlepší výsledek v celoročním hodnocení, když v roce 2013 vybojoval pozici vícemistra za Sébastienem Ogierem. Avšak Hyundai připravuje novou generaci své i20 WRC a možná i to je důvod, proč Belgičan chce zůstat ve svém současném působišti.

"Myslím, že ohledně tohoto jsem se vyjádřil celkem jasně, samozřejmě, že zůstanu i v příštím roce v Hyundai. Nyní jsem s týmem dva roky a společně něco vyvíjíme. Sice nám to trvá déle, než jsme čekali a je to o něco náročnější, ale budoucnost v roce 2016 se zdá být skvělou," říká ke svým závazkům u Hyundai motorsportu Thierry Neuville a doplňuje, "nové auto se chystá, vkládáme do něj velké naděje a těšíme se na to."

Malcolm Wilson potvrdil, že jeho snahy o návrat Thierryho Neuvilla se zakládaly na skutečnosti. "Netajím se s tím, že odvedl skvělou práci a výborně spolupracoval s týmem. Vše, co jsem řekl je, že kdybych měl budget a zpět podporu značky, tak bych se snažil zajistit jeho služby. Nechápejte mě špatně, s mými mladými jezdci jsem velmi spokojený, ale když přijde na budoucí kontrakty, ohlížím se po všech. Pouze jsem zmínil, že kdybych byl v takové pozici, tak by to bylo tím, co bych udělal," vypověděl ke svým snahám o zisk Belgičana šéf M-Sportu.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!