Dokumentární film z Rallylegend San Marino

Hájek Rally team přináší fanouškům rally krásný dokumentární film z Rallylegend v San Marinu. Stojí za to.

Hájek Rally team aktuálně představuje dokumentární film v HD kvalitě se stopáží téměř 30 minut, který doslova hmatatelným způsobem zachycuje atmosféru jedinečného setkání Rallylegend v San Marinu, které má už třináctiletou tradici. Každý rok se tady sjedou rally jezdci, kde nechybí bývalí mistři světa, a další závodníci, kteří tvořili dějiny rally. K tomu můžete sledovat legendární rally vozy od monster skupiny B, přes další historiky až po první a krásné vozy WRC. Atmosféru dělá i krajina, kde se toto setkání odehrává. Členité rychlostní zkoušky na asfaltu i se šotolinovými úseky, ale hlavně fanoušci, kteří obklopují snad každý metr tratě. Kempuje se u rychlostní zkoušky a fandí se jak nikde na světě.

Toto filmové dílo se nerodilo hladce a jeho výroba trvala o dost déle, než se původně očekávalo, ale nakonec se zdařilo a snad si můžu dovolit napsat, že se jedná o mimořádný rally dokument, který minimálně v České republice nemá obdoby a ocení jej fanoušci rally na celém světě. Možná i díky tomuto filmu krásný sport, kterým rally je, získá nějaké nové fanoušky, kteří budou chtít být u toho a poznat rally z blízka. Možná, že i díky tomuto filmu právě vy vyrazíte do San Marina se na Rallylegend podívat. Stojí to za to.

Udělejte si čas, příjemně se usaďte, nalijte si sklenku něčeho dobrého a pusťte si tento film v HD a s dobrým zvukem. Věřím, že to oceníte a užijete si 26 minut automobilové parády, jako jsem si jí užil já a Hájek Rally team. Díky všem, kteří se na výrobě tohoto filmu podíleli, díky Ctiradu Hájkovi za to, že se do výroby tohoto filmu pustil a financoval jej. Díky všem aktérům ve filmu, kteří dělají rally tím čím je…

Petr Eliáš

Sledujte Hájek Rally team na facebooku

Komentářů celkem: 9
26. 5. 2015 21:31
0 0
Krása.Jen malý dovětek:kdyby u toho byl aji český dabing nenadával bych.Číst ty titulky jsem moc nestíhal.
26. 5. 2015 21:40
0 0
Tak jsem náhodou trefil na tohle:https://www.youtube.com/watch?v=vUyOBQ_BUzI
26. 5. 2015 22:36
0 0
pecka smajlík
Zed
26. 5. 2015 22:59
0 0
Absolutní! Dynamika, hudba, perfektní reklama na Legendy (a VELMI decentní PR Hájka), fakt pěkné.
1000 bodů pro Hájka a Mravencze. A já tam snad teda musim jet taky!
27. 5. 2015 07:48
0 0
Tak to je fakt moc pěkný a ten komentář smajlík
27. 5. 2015 11:34
0 0
díky za úžasný dokument, nemá chybu, a ač nerad přiznávám, v češtině by to nebylo ono. smajlík
27. 5. 2015 11:58
0 0
Přesně tak. Ta anglina tomu sedí jak pr... na hrnec! Krásné video, úžasné záběry, už se těším na další ročník. Kdo nebyl, vřele doporučuji! Nejlepší je Niki, jak na kruháči zvedl tu protézu! Ten chlap má můj obrovský obdiv - bavič každým coulem a každým metrem rychlostní zkoušky...smajlík
27. 5. 2015 17:20
0 0
Tak ta laťka je nasazena tak vysoko, že v češtině by to snad mohl namluvit jen Rímský nebo přinejhorším Stránský. Nic míň nebrat.
28. 5. 2015 22:07
0 0
Klucíí....krásný video.....smajlíksmajlíksmajlík

Kdo byl tak ví o čem to tam je a o to víc ho to video bere...připomene krásné okamžiky.

Takže doufám, že se tam letos sejdemesmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!