31. 5. 2015 07:30 − 2615× − 2

Jaro 2015 aneb jarní tání zlepší sání

Běšiny přivítají o víkendu 19. – 21. června již po sedmadvacáté příznivce Škodovek z celé republiky.

Běšiny přivítají o víkendu 19. – 21. června již po 27. příznivce Škodovek z celé republiky. Najdete mezi nimi jak nádherné originální kousky, vozy v závodní úpravě i tuningem upravené k nepoznání. K vidění bude například jediný vyrobený závodní Rapid 130R/H, který vodil Svatopluk Kvaizar a Willi Obermann po Nurburgringu, rozpracovaná renovace klatovského "sporťáku" Dioss Rebel Nova a hlavně vaše vozy a úpravy. Běšiny jsou také vyhlášeny jako sraz s největším počtem Škoda kabrioletů. Na své si tedy skutečně přijdou všichni.

Škodovkáři se začnou sjíždět v pátek 19. června odpoledne a novinkou letošního srazu je, že se můžete zúčastnit i legendárním vozem jiné značky 20. století (trabant, fiat 500, maluch, porsche, …). Všem nám koluje v žilách místo krve benzín, tak proč si nerozšířit obzory … Posádky po příjezdu do kempu se hned můžou pustit do víru programu. Připraven je paintball (s sebou staré oblečení, vaťáky. Pistole, náboje a sprcha je v kempu :) ), soutěž "neon tuning" a ve 22 hodin usednou zpět do svých vozů aby se podívali na AUTO KINO.

Hlavním dnem programu je Sobota, celé dopoledne budou probíhat soutěže v manuální zručnosti, budeme hledat nejhezčí vozy ve 12. kategoriích, nejhlasitější aparaturu i výfuk. Celý program je navíc okořeněn finálem volby Dívky ŠKODAteanu. Na podiu nastoupí 12. finalistek, které budou soutěžit o přízeň účastníků i diváků. Nepůjde ale o nějakou nudnou verzi miss, hlavním mottem je zábava a adrenalin a tak jedna ze soutěží je i jízda na rodeo býkovi! Přijďte dívky podpořit a vybrat si tu, s kterou nafotíme nový kalendář na rok 2016.

Ve 13 hodin vozy startují do orientačního závodu. Připraven je pro ně celkem 3 kilometrový slalom a jízda zručnosti na buzeráku v Janovicích nad Úhlavou. Z Janovic posádky pokračují za plnění různých úkolů na Špičák, kde na ně čeká netradiční zážitek "let" vzduchem :) "Vyletí" lanovkou až na vrchol Špičáku a odtud na nově postavenou Rozlednu, vše samozřejmě v ceně srazu ;)

Kolem šesté už by všechny vozy měly být zpět v Běšinech. Proběhne vyhlášení Dívky srazu, promítání videoklipu a vyhlášení výsledků všech soutěží. Konec sobotního večera je věnován oslavám a "video rockotéce 80. let."

Máte i Vy doma škodovku nebo zajímavého veterána a rádi se bavíte? Pak právě pro Vás budou "škodovácké" Běšiny srdcovou záležitostí a my Vás rádi uvítáme mezi sebou.

Chcete se přijet jen podívat? Určitě si nenechte ujít páteční AUTO KINO (můžete přijet s libovolným vozem), sobotní nabitý dopolední program v kempu a od 13:30 závodní zápolení na buzeráku v Janovicích

Tak hurá do Běšin, do autokina, za škodovkami i za krásnými holkami ;)

Budou letos pro posádky PLACKY?
- NO jasně! ;) Všechny posádky u vstupu dostanou srazové PLACKY a v zásobě máme i sérii škodováckých placek, které budou ve stánku.

Již brzy zveřejníme finalistky Dívky ŠKODAteamu, hlasování bude spuštěno ihned po srazu
Podívejte se na jaké dívky se do Dívky ŠKODAteamu hlásí ;)

Více na www.skodateam.cz.

Komentářů celkem: 2
1. 6. 2015 18:55
0 0
... ale na dvérkách vidím jméno "Samohýl"..., a dokonce hned na prvním místě... tak, jak je to? ...
3. 6. 2015 08:18
0 0
Petr Samohýl a W.Obermann byla stabilní posádka a S.Kvaizar byl nominován továrnou jako třetí jezdec pro závod 24h Nürbugring. Byla to vlastně jeho okruhová premiéra.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!