4. 6. 2015 17:33 − 3473× − 2

Hayden Paddon od Sardínie s novým Hyundai i20 WRC

Novozélanďan Hayden Paddon bude od Rally Italia Sardegna využívat nejnovější specifikace Hyundaie i20 WRC.

Novozélanďan Hayden Paddon bude od Rally Italia Sardegna využívat nejnovější specifikace Hyundaie i20 WRC. Jeho týmoví kolegové – Thierry Neuville i Dani Sordo – usedají do vylepšeného vozu od dubnové Rally Argentina, třetí do party dostane do rukou novou i20 od příštího víkendu na Sardínii. Pro osmadvacetiletého jezdce se bude jednat o první soutěž, kterou nepojede s Hyundai poprvé. Právě před rokem totiž Hayden Paddon zažil na italském ostrově svoji premiéru u korejské značky.

"Doposud jsem řídil starší specifikaci vozu a je tu několik vylepšení, na které čekáme. Nestěžuji si, jako třetí jezdec v týmu to beru jako součást své role," zná svoji pozici Paddon. "V tuto chvíli se zaměřujeme na učení a jsme trpěliví. A když přijdou vylepšení, budu rád," dodává Novozélanďan.

V Portugalsku se Hayden Paddon dostal až do cíle podruhé ze čtyř letošních pokusů bez využití Rally2. "Po poslední dvojici soutěží bylo příjemné dostat se až do cíle. Byli jsme mnohem konkurenceschopnější než dříve," komentuje své osmé místo trojka Hyundaie ve Vodafone Rally de Portugal. Životním maximem dvojice Paddon – Kennard je pátá příčka z letošní Rally Sweden. John Kennard je Paddonovým spolujezdcem již od jeho začátků v MS v roce 2007.

Komentářů celkem: 2
4. 6. 2015 19:10
0 0
Zatím ale moc nestíhají, bohužel.
6. 6. 2015 23:48 Upraveno 23:48
0 0
no obávám se, že je zrychlí až nové auto, ale s tím jak ho furt oddalují a čím podmiňují jeho nasazení, tak se jim asi zatím moc dařit nebude smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!