Redakce - eWRC.cz
19. 6. 2015 08:54 − 2495× − 0

Chcete se svézt v opravdové závodní Buggy?

Vlastimil Burian nabízí svého kárta k půjčení na tréninky i závody.

Vlastimil Burian nabízí svého kárta k půjčení na tréninky i závody. Kartcross jezdí již čtvrtým rokem a předtím měl Škodu Fábii 1,8T 4x4. Mohli jste ho vidět na prvním letošním závodě v Humpolci, kde vyhrál jednu z rozjížděk a finále bojoval ve skupince o třetí až šesté místo.

Pokud má někdo zájem, jak má postupovat?

Nejlepší je podívat se na webové stránky www.BuggyRent.cz, kde je vše podrobně vysvětleno a jsou zde od letoška i pevné termíny trénování v Sedlčanské kotlině, vždy v neděli dopoledne jednou měsíčně. Dále termíny závodů od hobby, přes Kosice cup až po Mistrovství ČR. Stačí tedy vyplnit poptávkový formulář nebo rovnou zavolat.

Jaké bylo první letošní trénování?

Svezli se hlavně lidé, kteří dostali dárkový poukaz, což jsme zavedli před vánoci, ale dávají si to i k narozeninám. Je moc hezké, když daruje syn svému tátovi svezení a za týden volá i jeho táta, že chce dát poukaz svému synovi:) Také se svezla i přítelkyně závodníka Filipa Mareše a její čas byl velmi opravdu zajímavý. Filip závodí s Fábií R2, letos je zařazen do Rally Star a trénink s buggy si pochvaloval..

Je možnost darovat svezení?

Ano, hodnoty dárkových poukazů jsou od 1.000 do 5.000,-Kč. Počet poukazů není nijak omezen. Poukaz bude po zaplacení doručen poštou, vytištěný na kvalitním papíru.

Opravdu půjčuješ svého karta?

Ano, mám pouze jednoho karta a toho půjčuji. Buggy je vždy nachystaná v perfektní kondici a top nastavení – nejlepším důkazem je loňské vítězství v Sedlčanském závodě Mistrovství ČR, takže je to opravdu jen o jezdci.

Je to můj plnohodnotný závodní speciál Kart s motorem Yamaha o výkonu přes 120 koní s šestirychlostní sekvenční převodovkou. Díky hmotnosti pouze 320 kg, je poměr váha/výkon na velmi dobré úrovni. Motor točí až 15000 ot/min a je to opravdu velký adrenalin.

Co je v ceně závodů?

Cena obsahuje vše, kromě startovného. Prostě přijdete sednete a jezdíte, mechanik se o vše postará. Helma a rukavice jsou samozřejmostí, žádné příplatky za palivo a podobné skryté nesmysly. Nové zadní pneumatiky jsou automaticky k MČR.

Reference?

Nejlepší doporučení jsou spokojení jezdci, kteří se loni svezli několikrát, tudíž je to opravdu chytlo. Nejlepším příkladem je Martin R., který si nejprve zatrénoval, naučil se jezdit, pak vybojoval třetí místo v hobby, 2x úspěšně bojoval v MČR a nakonec si objednal u výrobce nového karta… Svého karta si pořídil i Martin Hudec jezdec MS v Rallye, kterého to opravdu nadchlo. Takže opatrně, je to silně návykové

Kontakt: Vlastimil Burian
tel: 724/217186
web: www.BuggyRent.cz
email: info@buggyrent.cz
facebook: https://www.facebook.com/buggyrent

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!