Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží

Na nových internetových stránkách www.rallybohemia.cz jsou již k dispozici základní dokumenty všech částí soutěže.

Pátek 26. června je posledním dnem, kdy je možné se přihlásit ke startu na 42. Rally Bohemia a Rally Bohemia Historic. Přihlásit se lze primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na webu soutěže, případně též klasickou papírovou přihláškou.

Již jen desítky hodin zbývají do termínu, do kdy je možné se přihlásit ke startu na 42. Rally Bohemia. Soutěž je zařazena do FIA Mistrovství Evropy v rally historických automobilů, MČR v rally, MČR v rally historických automobilů a Regional Rally Cupu. Součástí soutěže je též Rally Legend.

Pořadatel očekává start posádek továrního týmu ŠKODA Motorsport s vozy ŠKODA Fabia R5 a dále špičkových českých rally jezdců ve všech kategoriích. Mezi nimi bude i několik předchozích vítězů Rally Bohemia a mistrů České republiky v rally. Zpestřením bude start starších vozů WRC, které jsou letos do českého šampionátu připuštěny, a účast zahraničních posádek Regional Rally Cupu.

V rámci FIA Mistrovství Evropy historických automobilů přijedou přední evropské posádky na atraktivních a rychlých vozech ze sedmdesátých a osmdesátých let. Ty budou doprovázet účastníci Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. Průběžný on-line seznam již přihlášených posádek do všech částí závodu můžete sledovat na www.rallybohemia.cz. V pátek 26. června budou na oficiálních internetových stránkách soutěže zveřejněny taktéž mapy rychlostních zkoušek.

Organizátoři 42. Rally Bohemia a Rally Bohemia Historic Vás srdečně zvou k návštěvě soutěže. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

Rally Bohemia je k nalezení též na sociálních sítích.

Facebook: www.facebook.com/rallybohemia
Twitter: twitter.com/RallyBohemia
Youtube: www.youtube.com/user/RallyBohemia
Instagram: instagram.com/rallybohemia
e-mail: press@rallybohemia.cz
web: www.rallybohemia.cz

Komentářů celkem: 1
26. 6. 2015 11:261
0 0
Míra Jakeš,místo aby někde testoval na Bohemku,tak se musí dívat,jak mu Bouffier hází auto do škarpy. A co Odložilík,taky si dává nějak na čas. Že by se jim na Bohemku nechtělo?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!