25. 6. 2015 19:25 − 9322× − 24

37. Rally Příbram se letos nepojede

Řadu soutěží zrušených od tragického roku 2012 doplní i letošní ročník Rally Příbram.

Přes veškerou snahu celého organizačního výboru se bohužel nepodařilo obstarat potřebné finance a podporu měst a obcí tak, abychom mohli zajistit bezpečný a hladký průběh naší soutěže. Je to pro nás všechny, kteří jsme v posledních letech bojovali za udržení Rally Příbram v kalendáři MMČR, velmi bolestivé a těžké rozhodnutí, ale s konečnou platností bylo rozhodnuto o tom, že se v letošním roce Rally Příbram neuskuteční.


Loni se radoval z výhry Václav Pech, letos jej nikdo následovat nebude…

Komentářů celkem: 24
27. 6. 2015 20:58
0 0
Rebbyman, dvoustupňovej mistrák nemáme ani teď smajlík a jeho výhodu nevidím, ale paralelní by neškodil, nenazývat sprinty pohárem by Autoklubu neuškodilo a jezdcům i pořadatelům by to pomohlo (pro někoho to halt má vyšší cenu...), to je vše, jinak mi letošní změny vcelku voní, což jsem psal už víckrát
28. 6. 2015 05:39
0 0
Rebbyman: Ty máš problém, že buď si špatně přečteš, co jsem napsal, nebo to přečteš dobře, ale špatně pochopíš...nevím ale, co je horší...nicméně jsem vždy rád, že mi někdo s Tvými zkušenostmi a počtem odjetých závodů tak hezky poradí, co bych měl dělat, případně co si ohřívám či komu jsem protivný či s kým mám táhnout za jeden provaz...takové milé a podnětné....
28. 6. 2015 05:47
0 0
Vrci: Otíku, ale já doufám, že moje snaha alespoň některé věci v rallysportu změní k lepšímu, aby ti "noví a mladí", kteří budou závodit v době, kdy si my už o závodění budeme se slzou v oku vyprávět v domově důchodců, to měli jednodušší ,snadnější a bez diktatury " přátel opery" a samozvanců, přisátých na státní dotace na věčné časy a nikdy jinak..
28. 6. 2015 10:16
0 0
Vrátníček: Omlouvám se, nepostřehl jsem, že je zde diskusní limit a vyjádřit zde názor je vázáno na počet odjetých podniků. Závodit jsem začal před 14 lety; inu ještě si dalších 14 počkám, než si dovolím napsat ti něco o pravidlech a homologacích. Chápu, že jako vedoucí Rady starších, se nebudeš obtěžovat zamyslet se nad mou (asi irelevantní) obavou, že tu za 5 let nebude čím jezdit a proto nadále odpověď nečekám. Pokorně uznávám, že jsem hloupý, protože si i nadále myslím, že odstranění "přátel opery" není univerzální lék na FIA homologace a budoucí sportovní pravidla mistráků (v Rakousku mají také přátele opery?).
Vrci: Dva stupně zde jsou - sprinty mají volnější pravidla pro třídy, pravda již netřeba mezinárodní licence, ale jistá "stupňovitost" tam stále je, i když ne ve smyslu národní/mezinárodní. Stále jsou to "velké" a "malé" soutěže.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!