12. 7. 2015 21:10 − 1266× − 1

Pohár pre najlepšiu českú posádku na Rallye Tatry

Ďalšou novinkou usporiadateľov Rallye Tatry 2015 je samostatné vyhodnotenie českých posádok.

Ďalšou novinkou usporiadateľov Rallye Tatry 2015 je samostatné vyhodnotenie českých posádok. Tie, okrem poradia v absolútnom poradí a v jednotlivých triedach zabojujú o Pohár pre najlepšiu českú posádku.

„Vieme o kvalite českých jazdcov a tímov a bolo by pre nás organizátorov, ako i pre našich fanúšikov veľkým potešením privítať pod Vysokými Tatrami posádky spoza rieky Moravy. Prvé kroky sme uskutočnili už na jar počas Valašskej rally 2015, kde nám bolo umožnené odprezentovať legendárnu Rallye Tatry, začo patrí veľká vďaka organizátorom VR 2015. Na Morave sme oslovili aj poľské tímy, ktoré našu pozvánku do Tatier prijali, čoho výsledkom je doposiaľ prihlásenie, okrem majstrovskej dvojice Grzegorz Grzyb – Robert Hundla, ďalších šiestich posádok. Uvedomujeme si, že v termíne konania Rallye Tatry 2015 sa v Česku koná Rally Vyškov, no i naďalej sa budeme, nielen v aktuálnom ročníku snažiť prilákať do Popradu čo najviac vozidiel z Českej republiky,“ skonštatoval riaditeľ pretekov Stanislav Hanzeli.

Všetky podrobnosti k súťaži a kontakty na organizátorov nájdete na www.rallyetatry.sk. Uzávierka prihlášok je 12. júla 2015.

Komentářů celkem: 1
13. 7. 2015 10:25 Upraveno 10:28
0 0
Nějak nevím, co si o tom mám jako Vyškovák myslet. Vím, že to Slováci nemyslí špatně a není jejich chyba, že chtějí přilákat na start co nejvíc posádek. Chyba je, že FAS se slovenskou stranou při sestavování kalendářů nijak nespolupracuje. Nebo je to od FASu opět záměr někomu ublížit? Teprve ve Vyškově se ukáže, co FAS zrušením klasických rallysprintů způsobil. Valaška měla špičku velmi kvalitní především kvůli Polákům, Slovákům a prakticky místním jezdcům. To ve Vyškově nebude. Navíc proti Vyškovu stojí ty Tatry, které lákají posádky na start všelijak, zatímco Vyškováci vydali od začátku roku pouhé dvě tiskové zprávy.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!