21. 7. 2015 06:30 − 2817× − 0

Mogul Rallye Železné hory 2015 již za 3 týdny

Čtrnáctý ročník Rallye Železné hory se pomalu, ale jistě, blíží. Pátá soutěž ČMPR je naplánována na 15. srpna 2015.

Čtrnáctý ročník Rallye Železné hory se pomalu, ale jistě, blíží. Pátá soutěž Českomoravského poháru v rallye je naplánována na sobotu 15. srpna 2015.

Tratě letošního ročníku budou vycházet z osvědčených rychlostních testů používaných při Rallye Železné hory v minulých letech. Opět bude připraven systém třikrát tři rychlostní zkoušky. Seznamovací jízdy Mogul Rallye Železné hory 2015 proběhnou organizovaně (max. tři průjezdy) v pátek. Vzdálené posádky budou pro kompenzaci dopravy zvýhodněné slevou 400 Kč z výše startovného. Uzávěrka přihlášek je v pondělí 10. srpna 2015.

"Dovoluji si Vás touto cestou za organizační tým pozvat na rally konanou v termínu 14. a 15. 8. 2015 v Chrudimi. Opět jsme pro soutěžní posádky připravili technické rychlostní zkoušky, servisní zóna bude tradičně ve vojenském prostoru u letiště. I letos budeme klást největší důraz na bezpečnost, a to hlavně diváků a samotných pořadatelů a o něco více i posádek," sděluje závodní veřejnosti Marek Šimík, ředitel XIV. Mogul Rallye Železné hory 2015.

Zvláštní ustanovení, přihlášku i aktuální seznam přihlášených posádek na čtrnáctý ročník Mogul Rallye Železné hory naleznete na stránkách pořadatele www.rallyepardubice.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!