5. 8. 2015 07:52 − 1588× − 0

Golemtech Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 13.-14.kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z třináctého a čtrnáctého kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2015.

Rally Vyškov 2015

Třináctého kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2015 se zúčastnilo 522 lidí. Nejčastěji jste chtěli vítězství Tomáše Kostky (453 tipů) a ten také zvítězil. Druhé místo Pavla Ševčíka netipl nikdo, jestliže jste ve svém tipu měli Petra Trnovce na třetí pozici, brali jste za něj body (14 případů). KO otázka na Vyškov zněla: Bude nejrychlejší dvoukolkou v cíli soutěže vůz ze skupiny 5? ANO nebo NE? Egon Smékal s Monikou Hýbnerovou byli velkými favority této otázky a svoji roli zvládli a mezi dvoukolkami zvítězili. Pro úplnost dodejme, že na druhém místě dojel s třináctivteřinovým mankem vůz skupiny 6 (Vopatřil). Správně tak má být odpověď ANO. Body bralo 357 z Vás.

Nejúspěšněji z druhé soutěže RSS natipovali tipující Diesel87a mart, kteří získali 15 bodů. Výherci se mohou těšit na kvalitní montérky od Golemtechu. Stačí, když se nám výherci ozvou na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí montérek (48-62). Řiďťe se velikostní tabulkou!

Neste Oil Rally Finland 2015

Čtrnáctého kola Golemtech Tipovačky eWRC.cz 2015 se zúčastnilo 655 lidí. Asi nikoho nepřekvapí, že jste nejčastěji chtěli vítězství Sebastiana Ogiera (338 tipů), zvítězil ale jeho týmový kolega Jari-Matti Latvala (264 tipů). Druhé místo Ogiera tiplo správně 226 z Vás. Jestliže jste ve svém tipu měli Madse Ostberga na třetí pozici, brali jste za něj body (81 tipů) . KO otázka na Finsko zněla: Skončí vůz Škoda v celkovém pořadí v Top 10? ANO nebo NE? Zástupci Škody Motorsport dosáhli dokonce na dvě příčky v nejlepší desítce (Lappi 8., Tidemand 9.) a správně tak má být odpověď na naši KO otázku ANO. Otázka to byla záludná, 228 tipujících si o 4 body polepšilo, 338 z Vás body tratilo.

Nejúspěšněji z osmé soutěže MS natipoval tipující autocros71, který získal 19 bodů. Výherce se může těšit na kvalitní montérky od Golemtechu. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou, telefonem a požadovanou velikostí montérek (48-62). Řiďťe se velikostní tabulkou!

Aktuálně můžete tipovat na EPLcond Rally Agropa a ADAC Rallye Deutschland.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!