Problémy Martina Prokopa na videu

Martinu Prokopovi a jeho spolujezdci Janu Tománkovi se letošní Rallye Deutschland nevyvedla.

Martinu Prokopovi a jeho spolujezdci Janu Tománkovi se letošní Rallye Deutschland nevyvedla. V první etapě šli ve druhém průjezdu rychlostní zkouškou Waxweiler mimo trať a ztratili zhruba minutu a půl. Skoro celou polovinu druhé etapy zase ztrácel jihlavský jezdec čas díky zlomené poloose. Vrcholem a definitivní stopkou se pro Martina Prokopa stala dnešní úvodní zkouška Stein & Wein, kde chytil dvojitý defekt a s vědomím jediného rezervního kola se rozhodl z ADAC Rallye Deutschland 2015 odstoupit.

Zde můžete vidět výlet do pole na RZ6:

Martinův komentář v cíli: "Na šotolině jsme šli ven, trefili strom a vyletěli daleko na pole. Diváci nám uázali cestu zpět, ale znovu jsme šli mimo a dělali hodiny."

I tady byl Martin Prokop o něco širší než by se slušelo (následuje Kubicův sběr vína):

Definitivní tečka za působením Martina Prokopa a Jana Tománka na Rallye Deutschland 2015:


FB Martin Prokop Official

Nezbývá než popřát jezdci Jipocar Czech National Team se startovním číslem 21 více štěstí na dalších závodech světového šampionátu. V příštím kole MS – Coates Hire Rally Australia 2015 – sice Martin Prokop nestartuje, ale na říjnové Korsice by chybět neměl.

Komentářů celkem: 1
24. 8. 2015 00:571 Upraveno 01:01
0 0
Smula to. je velka ale proc nemel dve rezervy kdyz slo jen o to dokoncit a o dobrem case na RZ se mohlo jen zdat? Jel o bod pro team. Meeka by za sebou stejne neudrzel tak jako tak a mohl doufat jen v odpad vpredu
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!