Fiesta WRC Martina Prokopa na Barum Rally Zlín

Přijďte se podívat na Fiestu RS WRC Martin Prokopa a soutěžte o zájezd na WRC Rally Catalunya.

Přijďte se podívat na Fiestu RS WRC Martin Prokopa a soutěžte o životní rally zážitky – zájezd na WRC Rally Catalunya a svezení s Martinem Prokopem ve Fiestě WRC.

Jedna z nejvýznamnějších českých motoristických akcí, skvěle obsazený podnik FIA ERC Mistrovství Evropy v rally a vrchol českého rallyového mistráku – mnoha způsoby se dá pojmenovat nadcházející Barum Czech Rally Zlín, jejíž 35. ročník se uskuteční již o tomto víkendu. Jipocar Czech National Team a jeho pilot Martin Prokop se několik posledních let soustředí výhradně na program Mistrovství světa v rally a tak jej a jeho techniku mají fanoušci u nás možnost vidět jen na podzimním Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy.

„Abychom fanouškům udělali alespoň trochu radost, přivezeme do Zlína představit naši Fiestu WRC, která bude po nešťastné Rallye Deutschland zase v plné kráse a kondici. Fandové ji naleznou na stánku našeho technického partnera, olejářské společnosti Millers Oils. V pátek odpoledne a večer v centru města u budov 14 / 15 Baťova institutu, nedaleko trati městské erzety, v sobotu a v neděli potom u vstupu do servisní zóny v Otrokovicích. Zároveň si fanoušci budou moci vyzvednout unikátní soutěžní nálepku a zapojit se tak do tipovací soutěže, ve které výherce získává zájezd na španělskou Rally Catalunya, kde se mu poštěstí vidět světovou rally akci na šotolinovém i asfaltovém povrchu. Další dva šťastlivci vyhrají svezení s Martinem v jeho Fiestě WRC a dále jsou připraveny věcné ceny od Millers Oils,“ vysvětluje manažer Jipocar Czech National Teamu Quirin Müller.

Veškeré informace o soutěži „Jedu na rally s Millers Oils“ je možné získat na Facebookovém profilu týmu facebook.com/MartinProkopOfficial nebo Millers Oils facebook.com/MillersOilsCZ.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!