Tour de Corse 2015 – seznam přihlášených

Na světě je seznam přihlášených na letošní Korsiku. Jana Kopeckého tam ale nenajdete.

Na světě je seznam přihlášených na letošní Korsiku. Jana Kopeckého tam ale nenajdete. Přitom se po Barumce mluvilo o tom, že by za zisk českého titulu měl dostat Korsiku jako dárek. Můžeme alespoň doufat, že se objeví ve stejném termínu v Klatovech.

Komentářů celkem: 27
14. 9. 2015 11:47 Upraveno 11:51
0 0
BIGMIKEu, uznávám tvé argumenty, ale aniž bych chtěl argumentovat proti tobě, též něco přidám do diskuze: Jan Kopecký pracuje pro Škodu a je to natolik fenomenálně dobrý pracovník, že by měl jistě být odměněn jinak, než pouze startem v Klatovech. Všechny jeho výsledky za poslední tři roky jsou tyto: 1,1,1,2,1,1,1,1,3,1,2,havárie,1,1,1,Technika,1,1,1,1,3,1,1,1,1. Znáš někoho podobného s takovým průměrem bodů na závod? Uznej, že tohle je fenomenální.
14. 9. 2015 15:18
0 0
Já tu nezpochybňuju Honzovi kvality, to ani nejde, z tuzemských jezdců je asi jezdecky nejlepší. Záměrně píšu "asi" protože se to dá těžko srovnat, hlavně jiní neměli a nemají podobné zázemí. Ale i umění si toto získat k tomu patří. Fenomenální jeho výkony jednoznačně jsou, ale zas si projeď konkurenci ve které těchto výsledků dosáhl. V hodně závodech bylo vítězství spíš "povinností". Snažím se na to dívat racionálně pohledem takového gigantu kterým koncern VW je. Hodně lidí tu skloňuje slova "zásluhy" nebo "odměněn", ale ruku na srdce kolik z nás by mělo být za svou práci lépe odměněno a nejsme. Dnešní byznis nestojí na zásluhách a motorsport je ve finále prostě jen velký byznis.
14. 9. 2015 19:22
0 0
Když odměnu tak Polo WRC...
14. 9. 2015 22:52
0 0
BIGMIKE: Velký byznis je podle mě WRC a ne WRC2, takže jestli je podle Škodovky velký byznis druhá liga tak pak beru zpět a seru na Škodovku a příště kupuju VW páč to je no.1 . Ne vážně oni nevidí jakou podporu má Jenda u Českých fanoušků? Jak mají propracovanou kampaň na Superba a spol, tady jsou velmi krátkozracísmajlík Alespoň dle měsmajlík
14. 9. 2015 23:01
0 0
Nikdo tu však nezmínil, že ten start měl slíben. Z toho se dá usoudit, že nepojede Korziku, ale asi Katalánsko, které si prohodily s Pontusem. Nedělal bych z toho takovou vědu. smajlík Další věc, nemyslím si že by VW měl až takový vliv na Škodu Motorsport že by jim kecal kdo kde má startovat. Tam je prostě úkol "udělat" jim pilota a jak a kde už je na Škodě...
14. 9. 2015 23:16
0 0
No právě.-)
15. 9. 2015 08:39
0 0
Kde bylo psáno, že bude mít Honza Korsiku za odměnu? Vyjma rozhovoru v rallymagazínu ČT, kde Honza řekl, na o tázku co bude něco ve smyslu: "Budeme doufat, že nás pošlou na Korsiku" jsem nic jiného nezaznamenal. Takže spíš tak trochu přání, než slib. Ale zas nečtu uplně vše, tak se třeba pletu? Katalánsko je potencionalně možné, ale dle mě to bude záležet i na výsledcích jezdců Škody na Korsice. Pokud budou dál mít šanci na titul ve WRC2, tak bych s tim nepočítal. I jinak bych si ale nebyl jist, když to není čistě asfaltová soutěž.

Hoši nenechte se vysmát s tou podporou českých fanoušků. V globálu jsme opravdu velmi malý rybníček. Jak jsem již psal český skalní rally fanoušek není pro Škodu jediná cílová skupina, spíš jen minoritní. Možná i v tuzemsku pro nás Škoda dělá víc než by musela.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!